Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Evet ama yemeyince yine düşüyo
Bugün evdesin he birazdan misafir gelir
evet dündü çok beğendiler hepsini

Eline sağlık

aslında geldiklerinde herşeyim hazırdı kendileri hep servisi yaptılarama bulaşıkları kaldırma işlerini ellettirmedim siz gince ben spor olur yaparım dedim:26:resmen güreş tuttummm

Evet ama yemeyince yine düşüyo
Bugün evdesin he birazdan misafir gelir

Eline sağlık
yok gelmez evde olmadığımı biliyorlar
görümcem ameliyat oldu akşama doğru onu görmeye giderimm
aslında geldiklerinde herşeyim hazırdı kendileri hep servisi yaptılarama bulaşıkları kaldırma işlerini ellettirmedim siz gince ben spor olur yaparım dedim:26:resmen güreş tuttummm
sevisi ortaya açınca iş kalmaz ki bulaşıkla ev toparlamaya yardım etselerdi daha iyi olurdu
Fazla yapamam kim doğruycak o kadar patatesi
doğruu
Aslında şimdi yiyorum da biraz geç oldu şimdi lazanya siparişi verdim
aşmışsın kendini lazanya siparşide mi var

Heee iyi bari en iyi öyle yapmak
Görümcen ne çok ameliyat oluyo geçmiş olsun:26:
Bizim burda bi yer var ev yemekleri yapıyo tam bana göre taze fasülye ıspanak falan bile söylüyorum kendimebiliyosun etle kebapla aram yok

Ben olsam ilk işim semanın yazdığı cevaplara bakmak olurdu çok mu meraklıyım ne

cidden miiii semanın geldiğini ne bileyim burayaaaahemen bakayım ne zaman geldikiçok dikişi var demekki bide bundan korkuyorum bennnn:18::18::18::18::18::18::18::18:

ayyy merak ediorummm semaa normal mi doğum yaptı acababileniniz varmıı
normal yaptı bildiğim

benimde ameliyat olacağından yeni haberim oldu doktordan hiç çıkmıyor :26:dr eşeledikçe hastalık buluyor görümcemde vakit kaybetmeden yatıyor bıçak altına
ömür senin evin yakınında olması tesadüf değil bence senin gibi 2 müşterisi varsa tamamdır
burada et lahmancun iş yapar sadece

cidden miiii semanın geldiğini ne bileyim burayaaaahemen bakayım ne zaman geldikiçok dikişi var demekki bide bundan korkuyorum bennnn:18::18::18::18::18::18::18::18:

İşte diyorum ya ben hemen semanın cevaplarına bakardım

Bilmem ki küçük bi yer iş yapar mı belki kapanır yakındabenim işime yaradı

çok kaynatıyorsunuz geçmişte okumak zor oluyor
berrak dikiş genelde oluyor canım :18::18::18::18:
semuşta bir kaç güne toparlar inşallah

Yok geçmiş için demiyorum dedim ya ben sema gelmiş mi diye bakardım hemen aman neyse herkes benim kadar kurcalamıyo kk yı

Uzun bi çorap giydim yanında ponponları var bıdık rahat bırakmıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…