Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

iyiyim abla sen nasılsınuyuttum şimdi uyuyorne var ne yok giremiyorum yorgun oluyorum çok

Bende iyiyim canım sağoll oyyyy kıyamam ona annesi bebek nasıl iyimiiii

merabaaaaaaaa merabaaaaaaa

Selammmmm emelcimmm nesılsın canımmm

slmmm
neden kimse yokk :26::26::26::26::26::26::26::26:

Selammmm meldoşcummm ben varım şimdiiiii işimi bitirdim geldimm yemek yapacam daha

ablacım nasılsın ekonomi topiğindeyim şimdi nasıl artırırım öğreniyorum offfff çok ödememiz var yaaaaa

ben burdayııııııııııımmmm
tüttüreyim bareeeeeeeeeee

tiryaki seniiiiiiiii içmiyon sen demi cigaraa

soluk al ablacım yemeği yetiştirirsin nasıl olsa

emell keyif mi yapıyorsun

Pişiyor bileeeeee fasulye koydum hemennnn

ablacım nasılsın ekonomi topiğindeyim şimdi nasıl artırırım öğreniyorum offfff çok ödememiz var yaaaaa

İyiyim canım sağollll sen nasılsınnnn yokkkk anacım aetırma filan yapılmıyor artıkkkkko eskidendiiii köşeye kıyıya para atılmıyor artık hiçç

Merhaba Hanımlar

Kardeleeeeeeeeeen Ablaa nerelerdesin
:2:

Merhaba hoş geldinnnnn

emel eskidendi yatırım falan kazandığın para borçlara falan gidiyor elin rahatlasın biraz ondan sonra toparlarsın
ah kuzum durum vahim elde avuçta kalmıyor hiç arada bir yerlere para atmazsam hepten parasız kalıcam zor gün parası onlar yoksa yatırım değil aslına elimin rahatlaması valla zor be meldam

yok abla sadece öylesine yaptım heheeh içmiyorum bırakalı çok oldu bazen bir fırt çekiyorum ama

artırma maksat her daim cebimde para olsun yoksa yatırım yapacak kadar olmuyor ev kredisi tüketici kredisi derken tüm para gidiyor bi de eksiye düşüyoruz sağlık olsun ne yapalım

Hiçiçme benceee bir tırt bile başlamana neden olur..

Harcamalarına dikkat edeceksin ozaman mesela market alışveriline tok karnına gidecen yoksa varya ne bulursan alıyorsun

doğru diyorsun abla listem vardır onu alır çıkarım fuzuli almayım diye ama 1400den aşağı inmedi valla

Gelemedim bi türlüÇünkü wilyımsla kavga ettik bi de pc ye girip göze batmıyım dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…