iyiyim abla sen nasılsınuyuttum şimdi uyuyor ne var ne yok giremiyorum yorgun oluyorum çok
merabaaaaaaaa merabaaaaaaa
slmmm
neden kimse yokk :26::26::26::26::26::26::26::26:
soluk al ablacım yemeği yetiştirirsin nasıl olsaBende iyiyim canım sağolloyyyy kıyamam ona annesi bebek nasıl iyimiiii
Selammmmm emelcimmm nesılsın canımmm
Selammmm meldoşcummmben varım şimdiiiii işimi bitirdim geldimm yemek yapacam daha
ben burdayııııııııııımmmm
tüttüreyim bareeeeeeeeeee
ablacım nasılsın ekonomi topiğindeyim şimdi nasıl artırırım öğreniyorum offfff çok ödememiz var yaaaaa
ben burdayııııııııııımmmm
tüttüreyim bareeeeeeeeeee
soluk al ablacım yemeği yetiştirirsin nasıl olsa
emell keyif mi yapıyorsun
ablacım nasılsın ekonomi topiğindeyim şimdi nasıl artırırım öğreniyorum offfff çok ödememiz var yaaaaa
Merhaba Hanımlar
Kardeleeeeeeeeeen Ablaa nerelerdesin :2:
tiryaki seniiiiiiiii içmiyon sen demi cigaraa
Pişiyor bileeeeee fasulye koydum hemennnn
İyiyim canım sağollll sen nasılsınnnnyokkkk anacım aetırma filan yapılmıyor artıkkkkko eskidendiiii köşeye kıyıya para atılmıyor artık hiçç
Merhaba hoş geldinnnnn
Hoşbulduk =)
Nasılsınız ?
İiyyim teşekkürlerrrrr sen nasılsınnn
Çok şükür iyi olmaya çalışıyorum :2:Kardelen ablayı göremedim ben bugünuğradı mı hiç buralara ? O olmayınca tadı olmuyor buraların
ah kuzum durum vahim elde avuçta kalmıyor hiç arada bir yerlere para atmazsam hepten parasız kalıcam zor gün parası onlar yoksa yatırım değil aslına elimin rahatlaması valla zor be meldamemel eskidendi yatırım falankazandığın para borçlara falan gidiyor elin rahatlasın biraz ondan sonra toparlarsın
tiryaki seniiiiiiiii içmiyon sen demi cigaraa
İyiyim canım sağollll sen nasılsınnnnyokkkk anacım aetırma filan yapılmıyor artıkkkkko eskidendiiii köşeye kıyıya para atılmıyor artık hiçç
3:
ah kuzum durum vahim elde avuçta kalmıyor hiç arada bir yerlere para atmazsam hepten parasız kalıcam zor gün parası onlar yoksa yatırım değil aslına elimin rahatlaması valla zor be meldam
yok abla sadece öylesine yaptım heheeh içmiyorum bırakalı çok oldu bazen bir fırt çekiyorum ama
artırma maksat her daim cebimde para olsun yoksa yatırım yapacak kadar olmuyor ev kredisi tüketici kredisi derken tüm para gidiyor bi de eksiye düşüyoruz sağlık olsun ne yapalım
doğru diyorsun abla listem vardır onu alır çıkarım fuzuli almayım diye ama 1400den aşağı inmedi valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?