Merhaba Hanımlar
Kardeleeeeeeeeeen Ablaa nerelerdesin :2:
Akşam yemeği için hazırlık yapıyordurAcaba ne yemek yapıyor Yaptıklarından burayada getirse bariiiii
Gelemedim bi türlüÇünkü wilyımsla kavga ettik bi de pc ye girip göze batmıyım dedim
selam kızlar
ömürcüm neden kavga ettiniz
Hayırdır ya niye kavga ettiniz :44: evdemi şimdiii dışardamı
hehehe ben dicektim deBeni tanımayanlar nasıl belli oluyoÖğrencen canım sende kardelen ablanın yemekle falan işi olmadığını
Geldim ama sen yoksun
Gitti abla arkadaşlarıyla buluşcak geç gelirbizim klasik kavgalar cumartesi arkadaşıma gitmem lazımda ona da aynen böyle gitmem lazım dedim bana emrivaki yapma diye başladı işte
Gitti abla arkadaşlarıyla buluşcak geç gelirbizim klasik kavgalar cumartesi arkadaşıma gitmem lazımda ona da aynen böyle gitmem lazım dedim bana emrivaki yapma diye başladı işte
sende ömürcüm adamın huyunu biliyosun neden kızdırıyorsun
ömür yemek yapmaz yemez hiçbirşeyide sevmez
hehehe ben dicektim de
gitmem lazım değil gitsem iyi olur mu ki ne dersin ahhh şu kocan sevmiyor bunları biliyon soruyu yanlış soruyon anacımm
sen geldin ben gidiyorum merte ayakkabı alacağız gelirim sonra
Ne varki bunda yani hemen esip gürledi demiİstiyorki gidebilirmiyim diye soracan ona
Evet abla öyle demem lazımdı ama bu sefer izin vermiycek biliyorumonun yüzünden insanlar küsüyo bana
Onun istediği gibi söylesende yine aynı tepkiyi verirdi herhalde..Ona hiç bişi demeyeceksin onu istiyor zaten...Küserler tabi yaa sen gidemiyorsun ki hiç onlara
Ne derse desin gidicem cumartesi günübi daha söylemiycem de
Kesin tartışma çıkar ona göre davran
ben yeniyim ama katılıyorum sohbete :)
Çıkar
Çay koydum kendime gel kayganacım
İyi düşün derim
Geliyorum hemen aç kapıyıııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?