Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Ben geldimmmmmm

Kendime pırasalı börek ve lahana dolması söyledim

Hojjjjjj geldin beaaaaa kızanımmmmm

Hiç sevmem lahana dolmasınııııı ııyyyykkkkkkkkkkkkkkkkkk gaz yapar sonraaaaa pırtttttt diyeeee

Sen ne yersin yavrum

Ben pırasa manyağıyımdır Lahana dolması da yiyerek yiyemediğim sarmanın acısını çıkartcam

Dedim daha önce demiiii al taze yaprağı haşla at buzluğa diye hemde tussuz olur ne güzelllll hemde yemiş olursun

ben denk gelmedimm
neyse şükür kavuştukkk

gözdemm
siz zengünler ne yirsiniz portakallı ördek havyar dışında :125::125::125::125::125::125:

Meldoşşşşşşş ne haberrrrrrr

Geldi siparişlerimbakalım nasıl yapmışlarbunlar beni tanımıyo 3 dilim börek koymuşlar

Evet

Çok geldi demiiii 3tene börekkkkkkk

merhabalar

ömür pırasalı börek çok guzel oluyor yap derim

Berrak hoş geldinnnnn

Ne yesem diye düşğndümmmm düşündümmmm dünde ekmek üzerine yağ reçel sürüppppp hüplettim

Ben şimdiiiii fakirmiyimmmmm ayollllllll bir zengin olamadık gittttiiii varyaaaa

Ben her türlü sebzeyi severim bana ot olsun benim etle aram yok işte dün iskenderi yiyemedim kapıska da çok severim anneme yaptırayım o çok güzel yapıyo

Ne yesem diye düşğndümmmm düşündümmmm dünde ekmek üzerine yağ reçel sürüppppp hüplettim

Ben şimdiiiii fakirmiyimmmmm ayollllllll bir zengin olamadık gittttiiii varyaaaa

Ben de lahana yiyorum işte ucuz napcan

Yukarda cevap vermemişim abla ya çok ilginç bana sarma dokunuyo taze yaprak bile

Akşam olsa da eve gidip duş alıp uyusak

Bak en büyük zevkim bu işte bide duş jeli kullandınmı misler gibiiiiii

Ben her türlü sebzeyi severim bana ot olsun benim etle aram yok işte dün iskenderi yiyemedim kapıska da çok severim anneme yaptırayım o çok güzel yapıyo

Sebzeyi bende severimdeeeee lahanayla pek aram yokkkk bide kapuskaaaaa ıyykkkkkkkk :120::120::120:

Lahana fakirin umudu karın doyuruyor diyon yaniii

Olabilir yaaaa babamda etli yemez dokunuyor diye zeytinyağlı oldumu mideye indiriyor ama

Napcan işte ucuz ucuz yiyoruz dün yazdığım iskender yedim olayını unutun hayaldi o hayal

Hazmedemiyorum ben sarmayı bi de tansiyonumu etkiliyo aslında çok severim

Ben bamya bile yerimkarnıbahar aldım kendime yarın yapcam

Bamyayıda çok sevmem ama yerim hiç pişirmedim gerçi..Karnıbaharı çok severim helede kızartmasını

Bamya derken aklıma geldi anlatayım

Eşimle ilk tanıştığımızda eve yemeğe davet etmiştim annemde bamya yapmış nerden bileyim....Neyse yemek yiyecez oturduk baktım artur yiyor ne bileyim garibim sevmezmiş bamyayı :120: :120:sonradan söylemişti mecbur yedim diyee

Annene söylemedin heralde gelcek diye

Fasfakirsin abla:78::78::78::78::78::78::78::78::78::78::78::78::78::78::78::78::78:

Sorma gözdoşşşşş hala bişi yemedimmmmmm açım açççççççç

Napcan işte ucuz ucuz yiyoruz dün yazdığım iskender yedim olayını unutun hayaldi o hayal

Hazmedemiyorum ben sarmayı bi de tansiyonumu etkiliyo aslında çok severim

Tabiii tabiiiiii hayal ürünüydü demi iskender deeeee sen yemedinnnnn nasılsaaaa onuu

Hazmı sordur aslında yaprağın ondan olabilirrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…