merhabalar
ömür pırasalı börek çok guzel oluyor yap derim
Ördekler pekinden, havyarlarda iskandinav ülkelerinden gelmezse yemiyoruz mesela meldoş
slm berrakmerhabalar
Merhaba
Biliyorum çok seviyorumama hiç yapmadım
Gelen böreği beğenmedim arkadaşım daha güzel yapıyo
Merhaba
Biliyorum çok seviyorumama hiç yapmadım
Gelen böreği beğenmedim arkadaşım daha güzel yapıyo
Çok uzak
damak kaliteye alışmış bir defa
slm berrak
bir daha arkadaşa sipariş verr
gelen böreği derken:26:hazırdan mı bahsediyorsunevde yapması gibi olmaz bence uğraşcaksın didineceksinnn
Ben geldimmmmmm
Kendime pırasalı börek ve lahana dolması söyledim
Sen ne yersin yavrum
Ben pırasa manyağıyımdırLahana dolması da yiyerek yiyemediğim sarmanın acısını çıkartcam
ben denk gelmedimm
neyse şükür kavuştukkk
gözdemm
siz zengünler ne yirsinizportakallı ördek havyar dışında :125::125::125::125::125::125:
Geldi siparişlerimbakalım nasıl yapmışlar bunlar beni tanımıyo 3 dilim börek koymuşlar
Evet
merhabalar
Hojjjjjj geldin beaaaaa kızanımmmmm
Hiç sevmem lahana dolmasınııııı ııyyyykkkkkkkkkkkkkkkkkkgaz yapar sonraaaaa pırtttttt diyeeee
Dedim daha önce demiiii al taze yaprağı haşla at buzluğa diye hemde tussuz olur ne güzelllll hemde yemiş olursun
Meldoşşşşşşş ne haberrrrrrr
Çok geldi demiiii 3tene börekkkkkkk
Berrak hoş geldinnnnn
Ne yesem diye düşğndümmmm düşündümmmm dünde ekmek üzerine yağ reçel sürüppppp hüplettim
Ben şimdiiiii fakirmiyimmmmm ayollllllllbir zengin olamadık gittttiiii varyaaaa
Akşam olsa da eve gidip duş alıp uyusak
Ben her türlü sebzeyi severimbana ot olsun benim etle aram yok işte dün iskenderi yiyemedim kapıska da çok severim anneme yaptırayım o çok güzel yapıyo
Bak en büyük zevkim bu işte bide duş jeli kullandınmı misler gibiiiiii
Sebzeyi bende severimdeeeee lahanayla pek aram yokkkkbide kapuskaaaaa ıyykkkkkkkk :120::120::120:
Ben de lahana yiyorum işte ucuz napcan
Yukarda cevap vermemişim abla ya çok ilginç bana sarma dokunuyo taze yaprak bile
Ne yesem diye düşğndümmmm düşündümmmm dünde ekmek üzerine yağ reçel sürüppppp hüplettim
Ben şimdiiiii fakirmiyimmmmm ayollllllllbir zengin olamadık gittttiiii varyaaaa
Lahana fakirin umudu karın doyuruyor diyon yaniii
Olabilir yaaaa babamda etli yemez dokunuyor diye zeytinyağlı oldumu mideye indiriyor ama
Ben bamya bile yerimkarnıbahar aldım kendime yarın yapcam
Neeee kapuskamııııııııııııı
Bamyayıda çok sevmem ama yerim hiç pişirmedim gerçi..Karnıbaharı çok severim helede kızartmasını
Bamya derken aklıma geldi anlatayım
Eşimle ilk tanıştığımızda eve yemeğe davet etmiştim annemde bamya yapmışnerden bileyim....Neyse yemek yiyecez oturduk baktım artur yiyor ne bileyim garibim sevmezmiş bamyayı :120: :120:sonradan söylemişti mecbur yedim diyee
Fasfakirsin abla:78::78::78::78::78::78::78::78::78::78::78::78::78::78::78::78::78:
Napcan işte ucuz ucuz yiyoruzdün yazdığım iskender yedim olayını unutun hayaldi o hayal
Hazmedemiyorum ben sarmayı bi de tansiyonumu etkiliyo aslında çok severim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?