- 20 Mart 2008
- 142.078
- 214.214
- 1.423
- 60
Çok zevksizsin
Eşime telefonda pırasalı börek söyledim dedim pırasalı börek mi olur ömürrrr abarttın iyice dedi
Annene söylemedin heralde gelcek diye
Sorma gözdoşşşşş hala bişi yemedimmmmmm açım açççççççç
Tabiii tabiiiiii hayal ürünüydü demi iskender deeeee sen yemedinnnnn nasılsaaaa onuu
Hazmı sordur aslında yaprağın ondan olabilirrrr
Ya ben hayatımda böyle hasta bir patrona denk gelmedim, benim kaderimmidir nedir ? Şüpheci ruhhastası...Bir belgelendirme şirketiyle konuşulacak konuşuyorum şöyle şöyle dediler diyorum, dinliyor tamam neyse gelince bende konuşurum diyor. Hasbinallah ya madem konuşacaksın beni neden konuşturuyorsun, üstüne inanmıyor bana birde o konuşacakmış
Çarşaf böreğinde pırasa kullanırlar içinede beyaz peynir ve ekmek katarlarrr çok güzel olurrrrrr
Hatırlamıyorum bile söyledimmmi söylemediimiiiii :44::44: bir dahada yemedi zatennn bamyayıııı
Ya ben hayatımda böyle hasta bir patrona denk gelmedim, benim kaderimmidir nedir ? Şüpheci ruhhastası...Bir belgelendirme şirketiyle konuşulacak konuşuyorum şöyle şöyle dediler diyorum, dinliyor tamam neyse gelince bende konuşurum diyor. Hasbinallah ya madem konuşacaksın beni neden konuşturuyorsun, üstüne inanmıyor bana birde o konuşacakmış
Yazık çok mu açsınkurbanı size bağışlasa gözdoş bu sene
Hayal hayal ben kim iskender kim
Ömür hiç hoş olmadı bu yazdığın biliyormusun farkındasındır umarım
arada birbirimize takılıyoruz oluyor böyle yanlış anlaşılmalarr
bunca zaman pcden kaynaklandığını düşündüğüm sorun tt netten kaynaklı çıktı
arıza uzun sürmez umarımmmo kadar para götürüyorlar sorun bir bizi buluyor
kaybolursam anlayın
Ben bi daha kimseye takılmam meldoş
oluyor böyle durumlar ablamda seni sevdiği için yazmıştır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?