- 25 Mayıs 2008
- 18.351
- 3.215
- 423
ikiz, yazı özlüycem ya
ne zaman dönersibn gözdoşum? hayırlısıyla git gel
canımsın utandırma beni
canımsın utandırma beni
Ben şimdi çıkıp uyuyayım. Yarın uzun bir gün, ve tüketici bir haftasonu olacakHalbuki bu haftasonu evde sürekli uyur dinlenirim diyordum, kısmet artık. Yarın yolda falan cebimden bağlanırım sarj problemim olmazsa, hepinizi çok seviyorum allaha emanetsiniz, yol hali belli olmaz, hakkınızı helal edin, benden yana varsa kat kat helal olsun
Ben şimdi çıkıp uyuyayım. Yarın uzun bir gün, ve tüketici bir haftasonu olacakHalbuki bu haftasonu evde sürekli uyur dinlenirim diyordum, kısmet artık. Yarın yolda falan cebimden bağlanırım sarj problemim olmazsa, hepinizi çok seviyorum allaha emanetsiniz, yol hali belli olmaz, hakkınızı helal edin, benden yana varsa kat kat helal olsun
ömür, hasta mısın canım geçmiş olsun
ben gerçekleri söylüyorum amaçok mutluyum seni ve sizleri tanıdığım için
günaydın herkese
gözdoş başınsağolsun canım,allah sabır versin
bugün yokum arkadaşıma gidicem hatta bizrazdan çıkıcam belki birazda sosyete pazarına giderim
Selam canımselam canlarımnasılsınız, geldim yoksunuz. gözdoştan haberiniz var mı?
umarım iyisindir gözdoşumbu öpücük sana
herkese slmm
gözdoş başın sağolsun canımm,geride kalanlara allah sabır ,ömür versin
ablam, ömür kuaförlere gidilmişbayram için ön hazırlıklar mı
ikiz burada da doğal gaz çalışması vardı netim yebi geldi
dünya ,zeboş,berrak
Selam canım
Selam meldoş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?