Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

geçmiş olsun zeboşcummm
hürremden sonra bakırlar moda olduu

çikolata rengini çok beğenmiş eniştee

bayramda kuaförler çok kalabalık oluyor ya

biz bıraksak küçük hüsamettine benzeriz

Beğendi evetben hürremin saç rengini beğenmiyorum

Esra Erolda bi çocuk var evlenmeye gelmiş çok komik yaçok acıyorumda yazık çatlak birazbana gelenler bakımlı olsun parfüm koksun mis gibi öyle diyo gördün mü hiç

Esra 53 kiloymuş benden fazla şu andaboyumuzda aynı onunla

hürremin saç rengi çok cartt yakışan yakışmayan herkes yapıyor
karadenizli çocuk değil mi:44:şöhret olmak isteyen ben orada yıldırıma acıyorummm

hürremin saç rengi çok cartt yakışan yakışmayan herkes yapıyor
karadenizli çocuk değil mi:44:şöhret olmak isteyen ben orada yıldırıma acıyorummm

Sorma ya esmerlerde boyuyo öyle

Evet karadenizli İlk geldiği gün şarkı söyle dedi esra diyo ki koruma verin bi tane öyle söylerim ibrahim tatlısesi vurdular beni de vurabilirler

Yıldırımı verseler bi kaşık suda boğabilirim

moda ya eksik kalmasınlar
sürekli aynı şeyi tekrarlıyor işin ilginci çocuğa gelen talipler var psikolojik sorunları var
yıldırımın dilinede botox lazım

moda ya eksik kalmasınlar
sürekli aynı şeyi tekrarlıyor işin ilginci çocuğa gelen talipler var psikolojik sorunları var
yıldırımın dilinede botox lazım

Aman kalmasınlar

Evet ben de o gelen taliplere şaşırıyorumparasından bahsetti çok babam fındık tüccarı dedi ama annesi yalanladı öyle bi şey yok dedi..arabam var dedi annesi arabası yok dedikızlar şey mi düşünüyo acaba evleneyim bununla parmağımda oynatırım

Yıldırım botoxlumu

düzenli beslenip stersten uzak olursan alırsın
evt canım 4 kg aldım

Stres üzüntü her şeyi üstüme çekiyorum ben

Çok iyi meldoş ya azcık almışsınen fazla 10 la tamamlarsın heralde sen de zor kilo alıyosun yiyosunda yani:26:

Galaxy s3 mü alsam ıphon mu alsam yoksa tablet mi alsam diye düşünürken bi de galaxy note2 çıkmış karar veremiyorum yaaaa

atıyor canım telefonu dokunmatik ve görüntülü olmamasının sebebi kızlar paraya gelmesin diyemişevlenince alcakmış o da karısının nerede olduğunu takip edebilmek için ruh hastası

botox un kralı

Ay bunları duymamışım ben deli çocuk ya gülüyorum izlerken bi yandan acıyorum da

Ay süslü adam ya bugün yine ne giyeceğini şaşırmış durumdakimseyi de beğenmiyo

Stres üzüntü her şeyi üstüme çekiyorum ben

Çok iyi meldoş ya azcık almışsınen fazla 10 la tamamlarsın heralde sen de zor kilo alıyosun yiyosunda yani:26:
öyle düşünme ömür
çok çabuk alan bir yapım var aslında çok hareketliyim o na bağlıyorum ama fazla fazla alırım gibi :18::18::18::18:
Galaxy s3 mü alsam ıphon mu alsam yoksa tablet mi alsam diye düşünürken bi de galaxy note2 çıkmış karar veremiyorum yaaaa

galaxy s3 çok kaba s2 güzel ıphon yerine galaxy al derim
tabletlerde güzel

Canım baktım ya s2 ile arasında pek bi fark yok görünüm olarak s3 ün özellikleri daha güzelıphone da çok ağır onu da o yüzden istemiyorum..note2 leri gördün mü yeni çıkmış o da s3 e benziyo

bir kaç özelliği üst sadece ,görüntüsü çok kaba ömür fark var arada
ıponelar ağır 5 ler çıktı ona iyi diyorlar note 2 leri hiç görmedim

bir kaç özelliği üst sadece ,görüntüsü çok kaba ömür fark var arada
ıponelar ağır 5 ler çıktı ona iyi diyorlar note 2 leri hiç görmedim

Note 2 ler aynı s3 gibi..Bu ıphone 5 ler için s3 e yetişemedi diyolar özellik olarakbi de çok pahalı 3.500 lira

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…