yalan dünyayı izliyorum ama sıkıldım nedense
yani haklıyım ama değilmi
benim yanımda öyle konuştular bende acaba ben geldim diyemi gidemediler dedim,rahatsız oldum
bir komşusu giderken kapıda fısfıs konuştular iyice kıllandım
olurmu öyle şey neden boyle dusundun boyle dusunecek bı hareketmı yaptım yoksa bılmeden dedi
yani haklıyım ama değilmi
benim yanımda öyle konuştular bende acaba ben geldim diyemi gidemediler dedim,rahatsız oldum
bir komşusu giderken kapıda fısfıs konuştular iyice kıllandım
olurmu öyle şey neden boyle dusundun boyle dusunecek bı hareketmı yaptım yoksa bılmeden dedi
Haklısın canım hatalılar diyorum ya evde misafir varken olmaz
Evet yaptın alındım deseydin
canım ya o kadar ince düşünme herkes seni düşünüyormu biraz rahat ol boşver ben artık öyle yapıyorum
değilmi ama
üzüldüm dedim
özür dilerim filan diyo ama dikkat etmesi gerkirdi,şimdi ona bir daha gitsem hep aklıma gelicek
düşünmesem keşke abla
hiç sevmiyorum bu huyumu gerçekten
eşim film izliyor habire yorum yapıyor izlemiyorum ki ben
Haklısın canım ben olsam ben de alınırımbi daha çağırırsa bi programın yoksa geleyim dersin arada laf sok
He he de
aslında dedim bak bayram geliyor işin yoksa müsaitsen geliyim diye
zaten anladı artık dikkat eder sanırım
bende he he diyorum zaten
İyi akşamlarakşam üstü oğlum sandalyeden düştü kafası balon gibi şişti 1 saat onla uğraştım
Sonrada annemle msndeyidim
nehabersiniz
Naber canlarımya bugün aklıma ne geldi yoğunum diye sık sık gelemiorum ama böcüğe hiç rastlamadım hbriniz varmı kızlar:26:
bu yoğunlukta geldi bideYa aklına gelen şeye bak ahucum yaonunla benim işim bitmiştir
Sağol canım
geçmiş olsun ikizcimbenimkilerde bóyle kafa göz yumru içinde, Rabbim korusun onları
bu yoğunlukta geldi bide
kaçırmışım ben ya anlatsana kuşum merak ettim bak:26:
Yaz kız yaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?