beğenmezsen suçu kendinde bulursun diye çekiniyordur
ileride sessiz sakin kızı nasıl bulcaz ömürrseninki şanslı şimdiki nesil uyanık :18:
Selam kızlarrrryeni geldim saçımı dip boya oldu kestirdemdee victoria beckam modeli oldu önler biraz kısa oldu ama güzel olduu herkesler iyidir umarımmmmm
selam kızlar nasılsınz bakem
Selam kızlarrrryeni geldim saçımı dip boya oldu kestirdemdee victoria beckam modeli oldu önler biraz kısa oldu ama güzel olduu herkesler iyidir umarımmmmm
Selam canım naber
ooo ablam hayırlı olsunnnn benim de geldi de gitcem de oyyyyy zaman ayıramıyorum
Selam abla güle güle kullan benimki de o model
iyidir kuzumm sen nasılsın ben yorgunum nöbet ders antrenman evde mert erenle aktivite derken halim kalmadııı hehehh
sağollll emelcimmmm kaç gündür gidecektimde fırsat olmadıııııı sende git vallla değişiklik oluyorrr
Selam ömürcüm nasıl oldu gözün düzelme varmı,arkalar daha kısa ya modelde benşmki birazcık daha uzun kesildi kat verildi..Önler biraz daha uzun olsaydı tam olacaktıgördünmü gelin kaynana aynı saç modeli kullanıyoz
Yok gözüm aynıdr umu aradım içe kanasa daha tehlikeliydi dışa kanamış sorun yok dedi kendisi geçsin vermiyim damla dedi estetiğim bozuldu eşim akşam bana vampirellam benim diyodu
Kötü birşey yok demekkki gözün aydın olsun için rahat etymiştir şimdi,bak sen ona neler diyor öyleeenerden aklına geliyor bunlar böyleeee
Artur aradı geliyormuş bşrazdan ben çıkıyorummmm görüşürüzzzzz iyi akşamlarrrr
Yemeğe gideceğizde ondan erken geliyorrr
iyi sayılırım heralde aslında biraz rahatsızım toparlamaya çalışıyorum eşime belli etmeden yarın arkadaşıma gidicem bahane bulmasınmert eren sana daha iyi antreman yaptırıyodur
Selam hanımlar
merhaba kızlar ömürcüm ne oldu nasılsın canım
gözün mü rahatsız geçmiş olsun
öyle ömürcümm valla
Sağolun
Tansiyonumdan gözümün beyaz kısmı kıpkırmızı kanama olmuş
canımya şimdi nasılsın tansiyonmu yükseldi
Sağolun
Tansiyonumdan gözümün beyaz kısmı kıpkırmızı kanama olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?