Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

bugün bi uyandım 8:24 akannehir

hemen giyindim ,saçımın ön kısımlarına fön çekip topluyorum

saçım uzayınca iyi oluyo işte toplamak yoksa hergün bi de fön çekmekle uğraşıyorum

erken kalkarsam makyaj yapıyorum

9 da mı işte oluyosun dünürüm..ıstanbulda olsan trafiğide göz önünde bulundurman lazım..8 de evden çıkman gerek..

burda okul sabah 7 de ders başlıyor eşim 5.30da kalkıyor ben 6.15 o da eşim kaldırıyor yoksa ben bi 15 dk daha yatarım

burda okul sabah 7 de ders başlıyor eşim 5.30da kalkıyor ben 6.15 o da eşim kaldırıyor yoksa ben bi 15 dk daha yatarım

o saatte uyanamam akannehir

neyseki geç gidiyorum işe yoksa hergün dört beş saat uykum olurdu zombi olurdum artık :roflol:

Bi de burda kışın hava çok soğuk oluyo ya..Emel senin o kalktığın saatte kışın çok zor olur burası soğukakannehir

orada da öyldir ömür sabahçı öğleci okul varsa ya da tüm gün sabah 8 öğle 3 e kadar olan okullar var

Bizim burda bi okul var emelcim sabah 8.30 öğlen 3 te çıkıyolar..

Bizden biraz uzak olan bi okul daha var orda arkadaşımın oğlu okuyo..Onlarda sabahçı öğlenci diye ayrılmışlar..Sabah 8 de gidiyolar..

Ben de esneyip duruyorum..Bana noluyosa sabah 10 da kalktım..akannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…