- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
hosbulduk canlarım.ben geldım ayy alt katta cocuklar kalorıfer petegıtle oynuyor bütün gürültü bızde off.vurcam sımdı petege kötü komsuyum galıba ben.öyle bır kosuyorlarkı evde ayagımın altı oynuyor resmen.lmaz:
benim üst kattakiler de beni delirtiyo aytül gece gündüz giren çıkan belli değil
öyle bir gürültü ki çekilmiyolar
bekarlar falan mı yasıyor acaba?üst komsumunda hıc sesı cıkmaz halı cırpması dısında onunda o huyu var degsk bır tıp sahurda bıle cırpmıstı garıbım oruc tutacakya sabaha geceden cırpayım hazır olsun.kaydirigubbakcemile3
Anaları bi şey demiyo mu ki...Ben de böyle durumlarda çocuklara değil analarına kızıyorumlmaz:
Yuhakannehir
temızlık hastası ya anlatamam bıde oyun havası dınler süreklı oguz yılmaz ankaralı turgut falanoh yandan yandan. bıde acılı sarkılar ama yanık yanık öle duysusal dııl yanı degısık havalardan ya burası varya bır acayıp eglence burdaaaaaaaaaaa.
temızlık hastası ya anlatamam bıde oyun havası dınler süreklı oguz yılmaz ankaralı turgut falanoh yandan yandan. bıde acılı sarkılar ama yanık yanık öle duysusal dııl yanı degısık havalardan ya burası varya bır acayıp eglence burdaaaaaaaaaaa.
Benimkilerdende çıt çıkmaz..Çıkmasın zaten istememkaydirigubbakcemile3[
ya bızım burası senlık yerı gıbıdır aksamları özellıkle.
valla bıde yukardakının kocası bızım yada kımın arabası cıksa apartmanın önünden asagı ıner üsenmeden yerıne koyar güya daha yakın olcak arabası kendıne.daha neler neler elıfcım pek eglencelı ınsanlar varya.
oy alem bir apartman hee
biz de ses yok valla bir merdiven de karşılaşırsak
sadece bir komşum terlikle yürümenizin sesi geliyor dedi çok utandım dikkatli yürüyorum evde
Onu bende yapıyorum:kedi:
Bazen birinin misafiri geliyo yerime giriyo o gidince inip yerime giriyorum:kedi:
bızde otopark yok yola koyuyoruz sen haklı olarak yerıne cekıyosun bızde yol kenarında bütün arabalr kımın yerı bellı bısey yok yani.onun amacı balkonumun altına yakın olsun amac bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?