Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

benim üst kattakiler de beni delirtiyo aytül gece gündüz giren çıkan belli değil

öyle bir gürültü ki çekilmiyolar

uyku dıyınce telde konusurken bırı esnese bende esnerım ya.uykum gelır hemen sımdıde sanal esnıyorum heheee.

Anaları bi şey demiyo mu ki...Ben de böyle durumlarda çocuklara değil analarına kızıyorumlmaz:

benim üst kattakiler de beni delirtiyo aytül gece gündüz giren çıkan belli değil

öyle bir gürültü ki çekilmiyolar

bekarlar falan mı yasıyor acaba?üst komsumunda hıc sesı cıkmaz halı cırpması dısında onunda o huyu var degsk bır tıp sahurda bıle cırpmıstı garıbım oruc tutacakya sabaha geceden cırpayım hazır olsun.kaydirigubbakcemile3

Yuhakannehir

Anaları bi şey demiyo mu ki...Ben de böyle durumlarda çocuklara değil analarına kızıyorumlmaz:

canım kınamak ıstemıyorumda ayıp ya valla alttakının kocası nöbetcı bınbası galıba o yokken apartmandakı cocuklar toplasıyor eve. kadın rahhat bır tıp oda onlarla oynuyor cok ılgılenıyor güya işte.

temızlık hastası ya anlatamam bıde oyun havası dınler süreklı oguz yılmaz ankaralı turgut falanoh yandan yandan. bıde acılı sarkılar ama yanık yanık öle duysusal dııl yanı degısık havalardan ya burası varya bır acayıp eglence burdaaaaaaaaaaa.

:roflol: :roflol:

ne güzel eğlencei komşuların var :roflol:

Benimkilerdende çıt çıkmaz..Çıkmasın zaten istememkaydirigubbakcemile3

valla bıde yukardakının kocası bızım yada kımın arabası cıksa apartmanın önünden asagı ıner üsenmeden yerıne koyar güya daha yakın olcak arabası kendıne.daha neler neler elıfcım pek eglencelı ınsanlar varya.

oy alem bir apartman hee
biz de ses yok valla bir merdiven de karşılaşırsak
sadece bir komşum terlikle yürümenizin sesi geliyor dedi çok utandım dikkatli yürüyorum evde

Onu bende yapıyorum:kedi:

Bazen birinin misafiri geliyo yerime giriyo o gidince inip yerime giriyorum:kedi:

oy alem bir apartman hee
biz de ses yok valla bir merdiven de karşılaşırsak
sadece bir komşum terlikle yürümenizin sesi geliyor dedi çok utandım dikkatli yürüyorum evde

esımde sabhaları gecıktıgı ıcın her sabah aynı tantana bızdede.oda kosustururken terlık sesı mutlaka asagı gıdıyordur ayakta 44 numara olnca terlık bır tarafa ayak bıryere gürültücüyüz bızde galıba.kaydirigubbakcemile3

bizden komşularımız şikayet etmez herade çok sessiz bir çiftiz

sadece sabah saç kurutma mak. sesi olur o da dk hemen saçımın önüne fön çekerim

gece banyo yapıp saçım ıslak yatıyorum sırf ses çıkmasın diye

sadece haftasonu müziğin sesini açarım temizlik yaparken

Onu bende yapıyorum:kedi:

Bazen birinin misafiri geliyo yerime giriyo o gidince inip yerime giriyorum:kedi:

bızde otopark yok yola koyuyoruz sen haklı olarak yerıne cekıyosun bızde yol kenarında bütün arabalr kımın yerı bellı bısey yok yani.onun amacı balkonumun altına yakın olsun amac bu.

yazın daha da eğlencelidir
annemlerin yan apartman komşuları alemdi sinir ederlerdi beni aile apartmanıydı adamlar müzük çalarlardı balkonda oynarlardı bi de balkondan balkona muhabbet ederlerdi kavga ederlerdi o zaman ben de kpssye hazırlanıyorum çıktım cama avazım çıktığı kadar yeter susun diye bağırdım sonra babama söyledim o da adama söyledi sesleri çıkmadı

bızde otopark yok yola koyuyoruz sen haklı olarak yerıne cekıyosun bızde yol kenarında bütün arabalr kımın yerı bellı bısey yok yani.onun amacı balkonumun altına yakın olsun amac bu.

Bizde de otopark yok..Bizde yolun kenarına park ediyoruz..Ama burda herkesin yolun kenarı da olsa bi yeri var kimse işgal etmiyo misafirler hariç:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…