Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

bızım üste yada alta tasınabılırsınız ben fön makınanı gecede cekerım.asagıdakılerdede klıma var bıze hıc gelmıyor sesı ama onların altına ses gıdıyrmus.gürültü oluyormus gecenın sessızlıgınde.

benımde 36 numara ayaklarım.gecen yıl ablamın büyük kızı bende kalırken teyze ayakkabını giyip okula gıdeyımmı dıye ısrar edıyordu her sabah 35 gıyıyor oda 5.sınıfta.

benim eşim hassastır akşam 6dan sonra elektrikli süpürge çalışmaz çamaşır makinası çalışmaz

valla klimayı çalıştırıyorum o kadar da kusura bakılmasın artık

hele şu yukardakiler bi gelsin şikayet etsin sıkıyosa

geçenlerde kızlar gelmişti kapıya sordular rahatsız oluyo musunuz diye

ne rahatsızlığı dedim uyuyamıyoruz bile

taşıncaz yakında dedi ,bende dedim ya siz gitçeksiniz ya da biz zaten bu gidişle

o kadar mı rahatsız oluyosunuz, ben uyarayım dedi

o zamandan beri azaldı ses ama hala tepiniyolar geceleri ara sıra

Benim ayaklarımda 36...

Dünürüm napıyolarki acaba böyle gürültü yapacak?

Ben çamaşır makinası çalıştırırım akşam 11 e kadar..Fön makinasıda çalıştırırım..Demek ben bayağı bi gürültücüyümkaydirigubbakcemile3

kemal sunalın bır fılmı vardıa halay falan cekıyorlardı yukarda agırlık calısıyorlardı heeee.bekar demekkı elıfın üsttekıler bızde ögrencıyken arkadslar gelınce bol kahkaha atardık fılm ızler yada sohbet ederdık kanımız kaynardı sabaha kadar.kaydirigubbakcemile3

biz göreve başladığımız senlerde arkadaşlarla toplanır gitar bağlama yemek kahkaha falan sabahlardık gençtik tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…