Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Zaten son iki ay hamileliğin boyunca aldığın kiloların toplamı kadar kilo alcan şimdi almasan daha iyikaydirigubbakcemile3

Adam oğlunun odasının önünden geçerken hayretle bakakalmış
Yatağı güzelce toplanmıştı ve odası hiç olmadığı kadar derli toplu
görünüyordu Sonra adam yastığın üzerine bırakılmış mektup zarfını
fark etti Üzerinde -Babama- yazıyordu Aklından geçen bin bir kötü
düşünceyle mektup zarfını açtı ve titreyen elleriyle mektubu okudu:

Sevgili baba;

Sana bu satırları derin bir pişmanlık ve üzüntü içinde yazıyorum
Kız arkadaşımla kaçmak zorundaydım çünkü seni ve annemi yaşanacak
rezaletten uzak tutmak istedim Gerçek tutku ve aşkı ben jale ile
buldum ve o öyle tatlı ki anlatamam

şunu biliyordum siz onun vücudunun her yerine taktığı küpeleri,
derisine işlettiği dövmeleri, kendine has o çılgın giyim tarzını
asla ama asla onaylamayacaksınız ve tabi benden çok büyük olması da
bir sorundu Fakat benim için bunlar değildi gerçek tutku ve gerçek aşk

Baba jale hamile!
Jale'nin dediğine göre çok mutlu olacağız Ormanda kendine ait bir
karavanı ve tüm kış yetecek kadarda yakacağı varBir sürü çocuğa
sahip olma düşüncesi rüyalarımızı süslüyor

Jale benim gözlerimi esrar gerçeğine açtı ve artık biliyorum ki esrar
kimseye zarar vermez Esrar yetiştirecek ve insanlara pazarlayacağız ve yine bu
sayede ihtiyacımız olan kokain ve ekstaziye ulaşacağız

Artık tam anlamıyla bilime yalvarıyoruz dualar ediyoruz şu AIDS’ in
çaresi bulunsun ve Jale sağlığına kavuşsun diyeO kesinlikle
iyileşmeyi hak ediyor

Endişelenmeyi bırak baba ben 15 yaşındayım ve
kendi başımın çaresine bakabilirim Eminim bir gün geri döneceğiz ve
sen kendi torunlarını tanıyacak, seveceksin
Oğlun cihan

NOT: Baba yazdığım mektubun tek kelimesi bile doğru değil Ben
Mehmet'lerdeyim
Sadece sana; masamın üzerinde seni bekleyen karneden daha kötü
şeylerin olduğunu hatırlatmak istedim

1970''li yıllar.. Bir arkadaşıyla sinemaya gitmek üzere sözleşmişler.Bizimkisi biraz gecikmiş. Filmin başlamasına saniyeler kala girmişiçeri veortalarda bir yerde oturan arkadaşını bulup soluna oturmuş. O araarkadaşının sağ tarafında oturan biraz tuhaf görünümlü biri dikkatiniçekmiş:- Oturacak başka yer bulamadın mı yaa? Kim o yanındaki karı kılıklıherif?Arkadaşının verdiği cevap bizim arkadaşı resmen mahvetmiş:- Kızkardeşim! O da gelmek istedi de! Gel de orada otur artık. Aradabirbahane bulup kaçmış hemen.

Bazıları pot kırar ama kırdığının farkında da olmaz. Yurtdışındakiokuyucularımızdan Abidin Acar hoş bir anısını şöyle anlatmıştı:Almanya''dan tatil için Türkiye''ye gelmiştik. Köye amcamlara uğradık.Amcamın eşi neredeyse bir sepet "yeşillik" koydu önümüze; tere rokaköylerdekırlardan yenmek için toplanan çeşitli otlar falan. Biz de hanım çolukçocukAlmanya''da pek bulamadığımız bu "yeşillikleri" tuz serpip serpipgötürüyoruz. Bizim kendimize çektiğimiz bu ziyafetten hoşnut kalanyengemsofrayı toplarken bize bir övgü göndermeyi de ihmal etmedi tabii:"Dün ineklerin önüne koydum yememişlerdi. Maşallah siz iyi yediniz!"

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bazısı sırf ilgili görünmek için üzerine vazife olmayan konulardakonuşmayısever. Bir tanıdık anlatmıştı: Parasızlık nedeniyle nişanlılığı bayağıuzunsürmüş. Bu durumdan çok da mahcubiyet duyuyormuş aslında. Bir günmüstakbelkayınpederiyle dükkanda otururken epeydir görmediği bir arkadaşıdükkanagirmiş. Daha tanıştırmaya fırsat bırakmadan damdan düşer gibi sormuş:- Düğün ne oldu Mustafa? Sen hâlâ evlenmedin mi? - Hayır kısmetse..- Bırak palavrayı. Sen galiba o kızı ekip başkasıyla evleneceksin.Yaşıtların 3-5 çocuk babası oldu lan.- Saçmalama ulan ilhami kardeşim! (bu nası bi cümledir ALLAHIM sanageliyorum )- Oğlum sen nişanlanalı 2 seneye yaklaştı. Hangi aile bu kadarnişanlılığaizin verir? Senin kız tarafı da biraz keriz galiba.- Kes ilhami? Kess? Tanıştırayım kayınpederim.- şey öyle mi heh he şey yani Mustafa''yı çok severim takılırım böylehehhe. Nasılsınız amca? Ben ilhami. Sizin ismi aliniz?

:roflol: :roflol: :roflol:

Bazısı sırf ilgili görünmek için üzerine vazife olmayan konulardakonuşmayısever. Bir tanıdık anlatmıştı: Parasızlık nedeniyle nişanlılığı bayağıuzunsürmüş. Bu durumdan çok da mahcubiyet duyuyormuş aslında. Bir günmüstakbelkayınpederiyle dükkanda otururken epeydir görmediği bir arkadaşıdükkanagirmiş. Daha tanıştırmaya fırsat bırakmadan damdan düşer gibi sormuş:- Düğün ne oldu Mustafa? Sen hâlâ evlenmedin mi? - Hayır kısmetse..- Bırak palavrayı. Sen galiba o kızı ekip başkasıyla evleneceksin.Yaşıtların 3-5 çocuk babası oldu lan.- Saçmalama ulan ilhami kardeşim! (bu nası bi cümledir ALLAHIM sanageliyorum )- Oğlum sen nişanlanalı 2 seneye yaklaştı. Hangi aile bu kadarnişanlılığaizin verir? Senin kız tarafı da biraz keriz galiba.- Kes ilhami? Kess? Tanıştırayım kayınpederim.- şey öyle mi heh he şey yani Mustafa''yı çok severim takılırım böylehehhe. Nasılsınız amca? Ben ilhami. Sizin ismi aliniz?

Bazen de iltifat etmeye çalışırken pot kırarız. Bir gün çok yaşlısandığımbirine"Maşallah hiç yaşınızı göstermiyorsunuz. inanın sizi gören ancak 50-55der"dedikten sonra sormuştum:" Sahi yaşınız kaç?" Verdiği cevap sanki cevap değil bir kazan kaynarsuydu:- 42 yaşındayım

sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

BıR SAZAN OLAYI Otobüsle giderken, Bolu Dağı'nda verilen molada hemen tuvaletekoşturdu.Korkunç sıkışmıştı. Şansına boş kabin bulup kendini oraya attı...Tam oturmuştu ki yan kabinden bir ses "merhaba" dedi.Adam şaşkın "Merhaba" diye cevap verdi.Ses devam etti: "Nasılsın?"ılk defa başına böyle bir şey geliyordu...Yine şaşkın şaşkın yanıtladı: "Sağ ol, iyiyim. sen nasılsın?"Ses sordu: "Ne yapıyorsun?"Bir an tereddüt geçirdi. Adam onun tuvalette olduğunu bildiği içinmutlaka ne yaptığını da biliyordu. Düşündü ve yanıtladı: "Ben" dedi"ıstanbul'dan Ankara'ya gidiyorum. Sen nereye gidiyorsun?"Adamın sonraki cümlesi bu muhabbeti sona erdirdi."Hayatım, telefonu kapatıyorum.Yandaki tuvalette bir gerizekalı var.Sana sorduğum sorulara yanıt verip duruyor. Ben seni sonra ararım..."

Pot kırmak ne kadar kötü bi şey yaeyvahedigeldismile

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Aytül annesine gitmişti..Hafta sonu anca gelir heralde..Gülşah dizi izleyemiyo pc başındayken onun için dizi bitince gelir..Hale ve derini bilemiycem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…