Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

bir potta benden bir tanıdığımız var kayınvalideden şiddet, görümcelerden hakaret, sefalet diz boyu ama kız ve oğlan deli gibi aşıklar birbirine
ben de bunu yakın arkadaşıma anlattım
aradan zaman geçti kankayla ders çalışıyoruz üniversitedeyiz( memelekette okudum ben bu arada )
annemlere de o tanıdık misafirliğe gelmişti .benim evde olduğumu duyunca merhaba diyeyim emele deyip odama geldi
ben de kanka pot kırmasın diye kanka hani anlatmıştım ya sana tanıdık çok severim diye dedim
kanka işaret parmağını kadınıin suratına uzatıp hıııııı sen o kayınvalidesinden dayak yiyen görümcelerinden hakaret işiten değil misin dedi
kadın yüzüme baktı ben de masa altından ayağına vudum ne odu diye suratıma bakyor ben kıpkırmzı kadın kıpkırmızı kanka kıpkırmızı fenaydıı

valla ççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççç

sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni kaydirigubbakcemile3

Ç yapsaydın emelakannehirkaydirigubbakcemile3

Geçen gün ben de ıspanak yapmıştım..Bugün köfte yaptım..Yarın ne yapcam şimdibilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…