Fındık camdan bakıyo halecim uyandı..kaydirigubbakcemile3
Kızlar geçen gün size söylemeyi unuttum elimi arı soktu..Pis arı:mymeka:
Kızlar geçen gün size söylemeyi unuttum elimi arı soktu..Pis arı:mymeka:
canimmm benimmm gunaydinn finfigimaa ben bazen findika finfikk diom umarim kizmiosundur pamukada oyle lakablar takar severimm prensesimede derdim rahmetlimeee
gulsahcim omurcummmm bu evler sizin icin aldim:)
Kızarmıyım canım istediğini söyleyebilirsinkaydirigubbakcemile3
Kafama konmuş gerizekalı vızır vızır ses çıkartınca elimle saçıma dokundum o ara soktu..eyvahedigeldismilegecmıs olsun canım nerde buldun kız bu mevsımde arıyı bilmiyorumkismile
oyyyy gecmis olsunnn bitanemmm benide sokmustu cok sizlayip agrimisti umarim senin o kadar olmamistir haytimmmm nasilsin simdi
Kafama konmuş gerizekalı vızır vızır ses çıkartınca elimle saçıma dokundum o ara soktu..eyvahedigeldismile
Çok kısa bi süre sızladı sonra sadece bastırınca acımıya başladı şimdi tamamen geçti..sempatiksalakcinni
Ay gülşah pembesi benim olsun ben yeşil hiç sevmembilmiyorumkismile
Halecim benim fındık hiç tombişko değil ya..Çok zayıf:sinifsinif:
Kafama konmuş gerizekalı vızır vızır ses çıkartınca elimle saçıma dokundum o ara soktu..eyvahedigeldismile
Çok kısa bi süre sızladı sonra sadece bastırınca acımıya başladı şimdi tamamen geçti..sempatiksalakcinni
Ay gülşah pembesi benim olsun ben yeşil hiç sevmembilmiyorumkismile
Halecim benim fındık hiç tombişko değil ya..Çok zayıf:sinifsinif:
Evet halecim ben de öyle duydum arada bi arı sokması iyiymiş..Arada bi sokturmalı demek ki:roflol:
Evet halecim ben de öyle duydum arada bi arı sokması iyiymiş..Arada bi sokturmalı demek ki:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?