Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

canimmm benimmm gunaydinn finfigimaa ben bazen findika finfikk diom umarim kizmiosundur pamukada oyle lakablar takar severimm prensesimede derdim rahmetlimeee

Kızarmıyım canım istediğini söyleyebilirsinkaydirigubbakcemile3

gecmıs olsun canım nerde buldun kız bu mevsımde arıyı bilmiyorumkismile
Kafama konmuş gerizekalı vızır vızır ses çıkartınca elimle saçıma dokundum o ara soktu..eyvahedigeldismile
oyyyy gecmis olsunnn bitanemmm benide sokmustu cok sizlayip agrimisti umarim senin o kadar olmamistir haytimmmm nasilsin simdi

Çok kısa bi süre sızladı sonra sadece bastırınca acımıya başladı şimdi tamamen geçti..sempatiksalakcinni

oyy canim cok gecmis olsunn aman dikkat et kendine gulum romatizma olmazsin derler bilmem ne kadar dogru hayatimm
bak buda el ici takimmis

Ay gülşah pembesi benim olsun ben yeşil hiç sevmembilmiyorumkismile

Halecim benim fındık hiç tombişko değil ya..Çok zayıf:sinifsinif:

Evet halecim ben de öyle duydum arada bi arı sokması iyiymiş..Arada bi sokturmalı demek ki:roflol:

canim benimmmm biliommm ben tombisko olmasa bile oyle derim bazennn
prensesimde citirdi findik gibi onada derdim severken neler cikio agzimdann kaydirigubbakcemile3

çok gecmıs olsun canım benım dikkat et kendıne iğnesını cıkarsaydınız hemen bıde arı sokunca üstüne işeyin derler :roflol::roflol:

bende sevmem ama yesılı yaa o zaman yesılıde boyayalım pembeye kaydirigubbakcemile5

Hadi kızlar sizlere doyum olmaz ben kaçtım..ıyi geceleropuyorumnanaktan

Yarın iyi haberler bekliyorum senden halecim..Pamuğumuz iyileşsin burda kutlama yapalım..opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…