Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

iyi iyi basıma kalmazsınız zehirlenırsenız :roflol::roflol: katıl olmıyım genc yasımda :roflol::roflol:

saolun kızlar.bartholın bezı kanalı varmıs vajınada o kanal enfeksıyondan tıkanmıs ve cok sert bır sıslık olusturmus elıme tam vajınamı yıkarken sıslık gelıyordu sonra büyüdü ıyce agrı yapmadı cok ama yürürken bıraz kasıklarımda agrı oluyordu bıde yürümem degısmıs ben farketmedım ama.dr genel anestesı ıle oabseyı bosalttı tenıs topu kadar olmus kendı kendıne patlarsa büyük bir kanama olur dedı alayım dedı bebegımız ıyı cok sükür yarın kontrole gıtcem.

genel anestesı olunca bıraz korktum bebege zararı olıu dıye tabıı.anestesı dr ıle konustuk güven verdı yaptıralım dedık güvenmek zorrundayız saglık olunca.10 dk sürmüs ben cok hatırlamıyorum uyandım hemen uyandırdı dr sımıdı dınlenıyorum evde.

Tekrar geçmiş olsun aytülcüm..Basit bi şey gibi görünüyo..Allah daha büyük dertler vermesin:1hug:

oyy canım kıyamam sana aman bebıse ıyı bakın

bol bol su iç dedi dimi günde 2lt fazla içmelisin çok şükür iyisiniz şimdiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…