Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

ıyi hafta sonları benim canım arkadaşlarımopuyorumnanaktan

kizlar size baisleyss getirdimmm
bugun pamukka gittik annemle kizlarr
su icmis ama yas mamasini acuk yemis uzulduk yavrucugumuza annemle insallah istahi acilir iyice yemeye baslar

Son düzenleme:
Yavaş yavaş açılır inşallah canım pamuğun iştahıboshayallersmile

kötüyüm halecim geceden beri midem çok agrıyor mafoldumben ölürüm falan hakkınızı helal edin şimdiden kaydirigubbakcemile3

kötüyüm halecim geceden beri midem çok agrıyor mafoldumben ölürüm falan hakkınızı helal edin şimdiden kaydirigubbakcemile3

agzindan yel alsin ya oyle konusma valla aglarim simdi guzelcimm

neler yedinnn sen?belki yasak mama yedin ondan agrioo gulum

Pamuğun resimlerine baktım şimdi..Canı sıkılıyodur onun o kafeste evinde olsa daha rahat eder üzülüyodur:gitme:

Pamuğun resimlerine baktım şimdi..Canı sıkılıyodur onun o kafeste evinde olsa daha rahat eder üzülüyodur:gitme:

canim benim doktoru eve dikisleri almadan vermioo bende dedim evde daha rahat eder diyeama ignelerioluomus antibiyotikte yapiomus bide bes gunde bir tarantula zehrinden yapilan ilac igne oluoo kismetse sali carsamba cikarir heralde canimbenimm
dikisleride alcakmiss hayirlisiyle

ıyi canım az kalmış biraz daha sabretsin bari..Dikişleri alınınca yakalıkta çıkar iyi olur..Evinde mamasını daha iyi yer belki..

Ben çıkıyorum halecim..Yarın görüşürüz iyi geceler öptüm canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…