Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Gösleri güzel kıııııızzzzzzzzboshayallersmile

aman kuculmesin resim canimmmm ben bayildimm alip opesim sarilasim geldi valla omurum saolasin bu guzel resim icin findigimi ben cok seviorumm onu kucama alip minciklamak koklaya koklaya opmek istiomm
inanirmisinnnn
prensesiminn ve pamugumun kokularini bile ozledim
operken koklardim mis kokarlardi mafoldumben

Benim kızımda mis gibi kokuyo hale teyzesi..Benim parfüm siniyo üstünekaydirigubbakcemile3

ya bugün müdürüme kızdımmodasına gitmiştim orda da arkadaşım var çok da seviyorum ama söylememeiştim ona ne de diğerlerine öğrencim kısır yaptırmış bana getirmişti ben de müdüre götürdüm bir tabak yedin mi dedi yedim dedim tam çıkıyorum demez mi emel balık ye bebek gelişsin arkadaş yüzüme baktı ne luyor diye ardından bilmiyor mu dedi bilmiyordu sayenizde öğrendi dedim
sonra odadan çıktık arkadaşla durumu anlattım sorun değil sen iyi ol yeter dedi
sanki ben bilmiyorum söylemeyi

Benim kızımda mis gibi kokuyo hale teyzesi..Benim parfüm siniyo üstünekaydirigubbakcemile3

omurr benn prensesimi pamuugumu cok ozledimmm off ozlemm yokmu su ozlemm ahh ahhh canim benimm
findikta guzel kokar tabi kokmazmi annesi keske ben opebilsem canim benimm
kendi kookulari bile guzel yapak gibi kokuyo yun gibi o bile guzell keske yasasalardiida yine gidip opsem opsem opseydimm

:teselli:

Tembih etseydin ve söyleseydi o zaman ayıp ederdi müdür ama böyle bi durumda suçu yok..Olabilir böyle şeyler..

tembih ettim eetmez miyim ama adam söylüyor işte
hatta sizede söylemeyecektim mecbur kaldım dedim kızardı söyledikten sonra ama neyse

Dünürüm kim var sizde misafir malum kişi mikaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…