Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

bana soğuk bir memleket olarak geliyor mersin bana daha sıcak geliyor nedense
o da güzel eliff
kumanda uzakta şimdi alamam üşendim almayaa

geçen ne oldu
bir kız öğrencim geçen dönem sonu fotoğraf çektirelim dedi ben de tamam dedim çekildik yalnız resimlerimi de çekmiş sil dedim sildim dedi geçen arkadaşlarından biri yanında da fotoğrafları çeken kızl da var
dedi ki hocam sizin resminizi profil resmi yapmış 30 erkek arkadaşlık teklif etti dedi ben de delimisin sen evliyim ne yapıyorsun sen dedim tamam silerim dedi içim iiçimi yedi eşime anlattım şifrelerini al dedi aldım baktık silmiş ama var ya nasıl kötü oldum anlatamam

eşim de şifresini değiştirdi şimdi adı kendi adı da değil bekar yazmış dünya diye isim takmış kendine hiç beklemezdim çok şaşırdım

ne kadar ayıp ya kızlara bak
:mymeka:

bu da daha 7.sınıf lisesini dşünemiyorum ilk vukuat değilmiş bu
daha önce başka bir kız adına bir erkeğe mektup yazmış

bi de görsen nasıl sessiz masum bir yüzü var ben öyle sanıyordum
ya öğretmenlik değil bizimkisi çobanlık oldu valla

iyi geceler aslıcım
şimdi rzillik diz boyu veli ilgi adına olmadık şeyler yapıyor çocuklar şımarıyor azıyorlar
5.sınıf kız öğrenciye saçını ör dedim tama dedi baktım hala örmemiş ör dedi cevap offff tamam dedik
ben de bunu duyunca sinirlendim gelmiyim yanına ağzını kırarım dedim haddini bil dedim gelirsem fena olur dedim özür diledi

biz lisede bile saçımızı toplardık müdür yardımcımız vardı kulakları çınlasın gıkımızı çıkaramazdık kadına

tek sıra girerdik okula sabahları

şimdi görsen kıyafetler saçlar acaip
6-7-8 onlara bakmıyorum bari 4-5 ler kurtulsun dedim onlara bakıyorum saç kıyafet tırnak kontrolü yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…