Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Hadi inşallah kazayla filan olsun:1rolleyes:

:1rolleyes: :1rolleyes:

her ay salak salak acaba hamile miyim diye düşünüyorum sonra kendi kendimle dalga geçiyorum

çok belim ağrıdı ,karnım ağrıdı ,midem de bulanıyo , ayy göğüslerim de şişti acaba mucize olur mu :roflol: :roflol:

bi daha bu hamilelik belirtilerini okumucam sengözlerimebaksanab

Dün konuşmuşsunuz beni..Ben hepten saldım dünürüm..Gecikince bile vardır belki diyemiyorum artık..Bi garip oldum..sempatiksalakcinni

Dün konuşmuşsunuz beni..Ben hepten saldım dünürüm..Gecikince bile vardır belki diyemiyorum artık..Bi garip oldum..sempatiksalakcinni

lmaz: lmaz: lmaz: :mymeka:

bebiş istiyoruuuuuuuuuzzzzzzzzzz :sm_cool:

bana noluyosa bende korunurken mucize bekliyorum kaydirigubbakcemile3 kazayla hamile kalma olayını gerçekleştiricem :roflol::roflol:

lmaz: lmaz: lmaz: :mymeka:

bebiş istiyoruuuuuuuuuzzzzzzzzzz :sm_cool:

bana noluyosa bende korunurken mucize bekliyorum kaydirigubbakcemile3 kazayla hamile kalma olayını gerçekleştiricem :roflol::roflol:

İnsanlar genelde kazayla hamile kaldığında farkında olmuyolar şaşırıyolar..Sen hamile kalmayı bekliyo olcaksın nasıl kazaysa..kaydirigubbakcemile3Bu kaza sadece eşine ait bi kaza olcakkaydirigubbakcemile3

İnsanlar genelde kazayla hamile kaldığında farkında olmuyolar şaşırıyolar..Sen hamile kalmayı bekliyo olcaksın nasıl kazaysa..kaydirigubbakcemile3Bu kaza sadece eşine ait bi kaza olcakkaydirigubbakcemile3

hamile kalmam kazayla olcak sadece , nasıl olsa olmıcağını bilerek ümitleniyorum ya lülülülülülü

eşime süprizlerin en büyüğü olur zaten :roflol:

hamile kalmam kazayla olcak sadece , nasıl olsa olmıcağını bilerek ümitleniyorum ya lülülülülülü

eşime süprizlerin en büyüğü olur zaten :roflol:

O da çok dikkatli yafisfisfis

Emel ne diyo çift bariyerkaydirigubbakcemile3

bana diyo ki hap kullan ,hap kullansam nolcak dedim sen yinede korunmuyo musun

olsun garantiye alalım kendimizi diyor

yok dedim kusura bakma kullanamam hap falan

bebek istemeyen ben değilim sensin

Dünürüm arabanın taksidine ne kadar var? Bakalım napcak bitince merak ediyorum..kaydirigubbakcemile3

Napıyım site içinde dolanıyorum canım..Sen napıyosun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…