Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Aman o da ayrı bi dert aslıcım..Olunca bi dert olmasa bi dert..

neden cnmbilmiyorumkismile

Geçen benimkinin muayene süresi geldi..Söylüyodum ya..Randevu alamadım bi türlü..Ben randevu alana kadar süresi geçti..Trafiğe çıkamadım..Eşimin kuzenine verdim..Trafikçi o halletti muayene işini..Eşimde bana diyo her zamanki gibi son ana bıraktın..Aman ne bileyim o gelir kapıya araba ister bu gelir araba ister..Öfff bazen daralıyorum aslıcım..

kizlarr
dun gece epey hareketli saat yasadim hala korkuyorumm
apartmanda bi ben kaliorum gece onbiri geciodu kapi caldi tikirtilar oldu pizacidan adamlar geldi baktilar ust kapi zorlanmis kapidada uc adam gormusler bende 155 i aradim polisler geldiler baktilar falan ama cok korkuyorum artik gece uyumucam uyuyunca kapinin tikirtisini duyamicam adamlar iceri gircek gibi hissediyomm napcam bilmiom

günaydın gülşahçım nasılsın canım?

dün için kusura bakma canım ya patron hep burdaydı ,bende mailime bakmak için açmıştım msni

hemen kapattım kusura bakma olur mu

günaydın elifcim belim agrıyor çok yaa mafoldumben sen nasıl oldun?yok canım önemlı degıl anladım ben bırsey oldugunu zaten:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…