Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Petek önünde ıhlamurla çam ağaçlarındaki muhteşem görüntüyü izliyordum abla, usul usul yağıyor kar

Boşver takma onları eşinle hzuzurun yerinde olsun yeter onlardanda kurtulursun birgün elbet allah başka dert vermesin

ohhhh bende pc kucağımda pencere kenarında izliyorum karı,hele evin arkası dahada güzel gözüküyor
park sanki tablo gibi

öyle tabi nevoşum ama böyle burun buruna olmasak belki bu kadar takmıycam da

nevoş senin komşularda ne komşuymuş gerçi biz batmandayken bir sene hiç kimse gelmemişte yabancıları sevmiyorlar galiba

ömürr kar oynayacam die hasta olmayasın dikkat et hava çok soğuk

nevoş senin komşularda ne komşuymuş gerçi biz batmandayken bir sene hiç kimse gelmemişte yabancıları sevmiyorlar galiba

Yok ablacım çıkmıyorum

Olmaz ye

Yok hiç aklımdan geçirmedim
Ay çöreği almış ya çayla ondan yerim

Evde
İyi tamam
Oda olur afiyet olsun
ohhhh bende pc kucağımda pencere kenarında izliyorum karı,hele evin arkası dahada güzel gözüküyor
park sanki tablo gibi

öyle tabi nevoşum ama böyle burun buruna olmasak belki bu kadar takmıycam da
Haklısın canım
Neye kızmıyomuyum
Poğaça muhabbetine

Yedirir senin ki

Ablacım benim apartmanda 16 daire var .Bina 8-9 yıllık en başta gelenler ekip kurmuşlar sonradan gelenlere gitmiyorlarmış..Bİrde kiracı olunca sürekli girip çıkıyor diyeHiç hayatımda böyle saçma birşey duymadımAma arkadaşım çok çok şükür yetiyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…