Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Çok güzeldi demiiii Ben de başlıycam diyete

yaa güzel ne demek muhteşem ömrü hayatımda bu kadar güldüğüm en azından o kadar zaman hiç durmadan güldüğümü hatırlamıyorım ki haftaiçi olmasına rağmen salon full du 9 seansına bir dolu insanda dışarıda bekliyorduu yanımdaki kız yandaki kola kutusuna vurmaktan kutu yamuldu

Nevoşla rabişin 27640 sayfa yapma cezaları var başka da bi şey yok

Olur muuu yaaa şahan gökbakarın filmi gösterime giriyo bi de onu seyredersem 40 beden olurum ona yer açmam lazım

hee birşey yokmuş o rutin oldu zaten geçmiş olsun diyorum şimdiden arkadaşlara Rabiş fıkra şiir paylaştı bu sefer roman falan paylaşsın bence ancak tamamlanır

Şahan'ın filminin fragmanı güldürüyor ama ne bileyim gider miyim bilmiyorum romantik komedi 2 baya komediye benziyor bir de Demet Akbağ ve Sermiyan Midyat'ın oynadığı hükümet kadın var fragmanı baya ilgimi çekti.

Biz de full seyrettik en önler bile doluydu

Biz de full seyrettik en önler bile doluydu

Hrabiden aşmış ama diğer gösterilerinin çok üzerinde olmuş aynı şeyleri biz anlatsak hiçbir cazibesi olmaz ama adamın güldürme kapasitesi var yaaa müthişş.. Şahan bnun İşbank reklamına takmış laf söylemiş falan yaa tırnağı olamaz.

Romantik komedinin ilki çok güzeldi ikincisi nasıl acaba

Şahana kesin gideriz de demet akbağı bilemiyorum o da olabilir belki

ayy evett doğru ama o kadar teknolojik telefonlar var napıyorsun nerdesin aşkıımm, uyudun muu. Bir de Graham Bell esprisi off hangisini sayayımm

Graham Bell ya en son bölüm nasıldı haptan ölen amca hani her şeye rağmen dimdik ayakta

Buna en yakın ata var bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…