- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
Seda gelmiş
Büyüttü bi yerlerini geldi
Çok güzeldi demiiiiBen de başlıycam diyete
Nevoşla rabişin 27640 sayfa yapma cezaları var başka da bi şey yokGeçmişi okusam mı çok uzun mu özet geçsenizz
Aman dur zaten zorla büyüdü
Valla taşıyamıyorum artık üstüne oturamıyorum o derece yalnız beyni yok fikri var esprisi vr ya anladın sen onu, ben öyle olan insanlar da tanıyorum yanii
Nevoşla rabişin 27640 sayfa yapma cezaları var başka da bi şey yok
Olur muuu yaaa şahan gökbakarın filmi gösterime giriyo bi de onu seyredersem 40 beden olurum ona yer açmam lazım
Nevoşla rabişin 27640 sayfa yapma cezaları var başka da bi şey yok
Olur muuu yaaa şahan gökbakarın filmi gösterime giriyo bi de onu seyredersem 40 beden olurum ona yer açmam lazım
yaa güzel ne demek muhteşem ömrü hayatımda bu kadar güldüğüm en azından o kadar zaman hiç durmadan güldüğümü hatırlamıyorım ki haftaiçi olmasına rağmen salon full du 9 seansına bir dolu insanda dışarıda bekliyorduu yanımdaki kız yandaki kola kutusuna vurmaktan kutu yamuldu
Yemek yemeye paydosOhhhh iyi maşaallah sen yolu buldun
midem ağrıo kızlar yaaaaa
Nasıl teknolojiye takmış bi de
Biz de full seyrettik en önler bile doluydu
hee birşey yokmuş o rutin oldu zaten geçmiş olsun diyorum şimdiden arkadaşlara Rabiş fıkra şiir paylaştı bu sefer roman falan paylaşsın bence ancak tamamlanır
Şahan'ın filminin fragmanı güldürüyor ama ne bileyim gider miyim bilmiyorum romantik komedi 2 baya komediye benziyor bir de Demet Akbağ ve Sermiyan Midyat'ın oynadığı hükümet kadın var fragmanı baya ilgimi çekti.
ayy evett doğru ama o kadar teknolojik telefonlar var napıyorsun nerdesin aşkıımm, uyudun muu. Bir de Graham Bell esprisioff hangisini sayayımm
Romantik komedinin ilki çok güzeldi ikincisi nasıl acaba
Şahana kesin gideriz de demet akbağı bilemiyorum o da olabilir belki
Hrabiden aşmış ama diğer gösterilerinin çok üzerinde olmuş aynı şeyleri biz anlatsak hiçbir cazibesi olmaz ama adamın güldürme kapasitesi var yaaa müthişş.. Şahan bnun İşbank reklamına takmış laf söylemiş falan yaa tırnağı olamaz.
Graham Bellya en son bölüm nasıldı haptan ölen amca hani her şeye rağmen dimdik ayakta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?