Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

gözdoş hoş geldin ama ben gidiyorum
kızlar öpüyorum sizi
biraz eşimle oturup yatarım, sabah doktora gitcez kontrolüm var bebişi görcez
hepinizi öpüyoruuum iyi geceler

İki börekle mi duruyosun atıştır bi şeyler çok olmuş yiyeli

gözdoş hoş geldin ama ben gidiyorum
kızlar öpüyorum sizi
biraz eşimle oturup yatarım, sabah doktora gitcez kontrolüm var bebişi görcez
hepinizi öpüyoruuum iyi geceler

canım hadii güzel haberlerle gel bakalım nasılmış bebişin keyfi yerindedir tabii oh yan gel yat.. iyi gecelerrr..

Cips ye o zaman biraz bastırsın mideni

yiyorum şu anda ne kadar bastırır bilmem ama aklım tantuni de kaldı yaa benimm böyle de huyum var canım br kere çektimi tamam aklım orada kalırrr arın falan da yiyemem aten evde yemek var hem iş çkışı kaynanama gidicez.. :26:

Ayyy ıyyykkkk ya hiç sevmem tantuni şimdi yenmez artık zaten çok geç oldu müsait bi zamanda yersin

Ben çıkuorum kızlr bir de çay yapayım hemencecik şöyle sallama falan canım çektii ay hamile miyim nee keşkee ilk aşılamam tutmuş olsa da üstüne görmüş olsam o zaman eşim koşa koşa gider alırdı yakında olsa yine alır ama

Hadi iyi geceler

Ayyy ıyyykkkk ya hiç sevmem tantuni şimdi yenmez artık zaten çok geç oldu müsait bi zamanda yersin

Eskişehir'de Mersin kadar meşhur canım tantuni öğrencilerin isteği yoğun çokta güzel yapıyorlar sen zaten neyii seviyorsun ki Ömür ahh bir bıulsamm ben bu saatte herşeyi yerşm yeter ki canım istesinn..

olacak olacak mudunu kaybetme bebişim sabır rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah canım

Nevoş nereye kayboldunnnn:84:

Eşim gözümün içine bakıyo

Eskişehir'de Mersin kadar meşhur canım tantuni öğrencilerin isteği yoğun çokta güzel yapıyorlar sen zaten neyii seviyorsun ki Ömür ahh bir bıulsamm ben bu saatte herşeyi yerşm yeter ki canım istesinn..

Tantuni mersinin zaten ben de bir tek orda yedim erzurumda da cağ kebabı havam batsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…