- 8 Nisan 2011
- 6.716
- 141
- 123
ben yabancı dizileri izlememki alt yazı sevmem
Ömür iki börek yedim alışveriş merkezinde sinemaya girmeden ama acıktım yaa tantunici de vardı aklım onda kaldı acelemiz var diye yedirmedi eşim ama 45 dk vardı bir de gezdikm yanii keşek çıkışta alıp eve gelseydim ama orada acıktığımı hissetmedim ki gülmekten şişmiştim. Bak ben de yemem hiç kim görürse
gözdoş hoş geldin ama ben gidiyorum
kızlar öpüyorum sizi
biraz eşimle oturup yatarım, sabah doktora gitcez kontrolüm var bebişi görcez
hepinizi öpüyoruuum iyi geceler
gözdoş hoş geldin ama ben gidiyorum
kızlar öpüyorum sizi
biraz eşimle oturup yatarım, sabah doktora gitcez kontrolüm var bebişi görcez
hepinizi öpüyoruuum iyi geceler
İki börekle mi duruyosun atıştır bi şeyler çok olmuş yiyeli
Bne House çok seviyorum tekrarları oynuyor hala izliyorum yaa.
yine çok kar yağıyor gidip dışarıda yani balkonda sigaramı içip geleyim
evde ekmek yok ki ekmeksiz ne yiyeyimm bu saatte benn.. Çok acıkmışım meğerse cips var onu yesemm :26:
Cips ye o zaman biraz bastırsın mideni
yiyorum şu anda ne kadar bastırır bilmem ama aklım tantuni de kaldı yaa benimm böyle de huyum var canım br kere çektimi tamam aklım orada kalırrr arın falan da yiyemem aten evde yemek var hem iş çkışı kaynanama gidicez.. :26:
Ben çıkuorum kızlr bir de çay yapayım hemencecik şöyle sallama falan canım çektii ay hamile miyim nee keşkee ilk aşılamam tutmuş olsa da üstüne görmüş olsam o zaman eşim koşa koşa gider alırdı yakında olsa yine alır ama
Ayyy ıyyykkkk ya hiç sevmem tantunişimdi yenmez artık zaten çok geç oldu müsait bi zamanda yersin
Ben çıkuorum kızlr bir de çay yapayım hemencecik şöyle sallama falan canım çektii ay hamile miyim nee keşkee ilk aşılamam tutmuş olsa da üstüne görmüş olsam o zaman eşim koşa koşa gider alırdı yakında olsa yine alır ama
geldim dışarısı çok soğkk
Hadi iyi geceler
Eskişehir'de Mersin kadar meşhur canım tantuni öğrencilerin isteği yoğun çokta güzel yapıyorlar sen zaten neyii seviyorsun ki Ömür ahh bir bıulsammben bu saatte herşeyi yerşm yeter ki canım istesinn..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?