O da doğru yayakısklıların kaderı nıye boyle olur anlamıyorumama bır ortak noktamız var oda erkeklerden hoslanıyor bende
olmadi bu ömür
ben sana videolari yollarim özelden ,bi videoyollicam bu aksam izle begencenden eminim
bu hepsinden yakisikliymis
yenisini bulcan
Eftenpuf kim ya
Tamam hadi bu arada yemek ye sen
evde yemeklik birakmadimgidip alisveris yapalim geceye midem dolsun
julinin sayfasinda eftenpuf varya o amir demisti bende srkhan
ben kactim
Ayyy dikkat et üşütmespora gidicem akşam ama şemsiye veya bere falan almamışım ya ,ıslanacam
aman neyse bana kocamdan baska kımseden fayda yok.o da en az mıller kadar yaksıklıdır kendısı
Ayyy dikkat et üşütme
Bence de benim kocam daha yakışıklı
eftenpuf kazanacak bu gidisle
Şşşşşşttttttt benimhayırrrr benimmmm
Rabişim hemşomm görünen köy kılavuz istemezAAMİRim açık ara farkla önde Ghajini, 3 idiots, taare zameen par,fanaa... izleyin hatunlar hint filmlerine hayran kalacaksınız
Eki Görüntüle 602238
kızlar bu ayakkabıyı gecen bır magazada gordum.kız sezonundayız dıye bu ayakkabıyı ındırmısler.ama 90 tlye ındırmısler.sızce degermı almaya?
Özel bi gece için olabilir:26:çok topuklu giyebiliyomusun böyle ayakkabı:26:ben özel geceler hariç giyemiyorum
tabı carsı gezme bılmem ne gıyemem bende boyle topuklu ama dısarı yemege cıktıgımızda dugunde sunnet dugnunde fılan kullanıyorum cok topuklu.
Evet çok yüksek ama alınabilir dursun bi köşede
bencede dursun bır köşede.
İntikamı izleyen var mıberene çok yakışmış rol:26:
Beyaz bi kıyafetle çok hoş dururmesela beyaz pantolon
beeennn..uzun zamandır takıp edıyorum dıycem ama dızı daha yenı basladı
hatta nettende takıp ettım dun.beren saat ıcın soyle yorum yapmıslardı
beren saatın ıntıkamda kı kıyafetlerını gören bihterın kemıklerı sızlamıstır heraldediye..
beyaz kalem eteklede hos durabılır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?