Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

yakısklıların kaderı nıye boyle olur anlamıyorumama bır ortak noktamız var oda erkeklerden hoslanıyor bende
O da doğru ya
olmadi bu ömür

ben sana videolari yollarim özelden ,bi videoyollicam bu aksam izle begencenden eminim

bu hepsinden yakisikliymis

yenisini bulcan

Tamam yolla bakalım hafta sonu izlerim

aman neyse bana kocamdan baska kımseden fayda yok.o da en az mıller kadar yaksıklıdır kendısı

kızlar bu ayakkabıyı gecen bır magazada gordum.kız sezonundayız dıye bu ayakkabıyı ındırmısler.ama 90 tlye ındırmısler.sızce degermı almaya?

Özel bi gece için olabilir:26:çok topuklu giyebiliyomusun böyle ayakkabı:26:ben özel geceler hariç giyemiyorum

tabı carsı gezme bılmem ne gıyemem bende boyle topuklu ama dısarı yemege cıktıgımızda dugunde sunnet dugnunde fılan kullanıyorum cok topuklu.

tabı carsı gezme bılmem ne gıyemem bende boyle topuklu ama dısarı yemege cıktıgımızda dugunde sunnet dugnunde fılan kullanıyorum cok topuklu.

Evet çok yüksek ama alınabilir dursun bi köşede

İntikamı izleyen var mı berene çok yakışmış rol:26:

İntikamı izleyen var mı berene çok yakışmış rol:26:

beeennn..uzun zamandır takıp edıyorum dıycem ama dızı daha yenı basladı

hatta nettende takıp ettım dun.beren saat ıcın soyle yorum yapmıslardı

beren saatın ıntıkamda kı kıyafetlerını gören bihterın kemıklerı sızlamıstır heralde diye..

Evet duydum onu beren kıyafetlerden midir nedir anlamadım kilo almış gibi gördüm:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…