Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Naber gülşahcım görüşemiyoruz..

Anaaaaaa benim dolmalar yetmiycek bu gidişle ben biraz daha doldurayımsempatiksalakcinni

Domates salatası mı yapıyım dünürüm..Hıyar yok evde..Yeşil salata yapsam olur mu?bilmiyorumkismile

dedim geçen bir topıkten uzaklaştım emel hamile kaldı şimdi yine bir gideyim belki senin yada elifin hamile haberini alırım :roflol::roflol: bak sizin için neler deniyorum kıymetimi bilin:umursamaz:

dedim geçen bir topıkten uzaklaştım emel hamile kaldı şimdi yine bir gideyim belki senin yada elifin hamile haberini alırım :roflol::roflol: bak sizin için neler deniyorum kıymetimi bilin:umursamaz:

Benim için topikten uzaklaşma gülşah fizana da gitsen olmazboshayallersmile

selam kızlar bugün dersim yok ama dans yarışması için okula gittim sonra masa tenisinde şampiyon olan kızları yemeğe götüreyim dedim dün müdürden izin aldım kızlar müdürle konuşmuş ses çıkarmamış kızlar müdür yardımcısından izin kağıdı almaya gitmişler gerek yok gidin demiş onlarda buluşma saatine kadar eve gidelim demiş
müdür de gidenlerin listesinde kızların isimlerini görünce ailelerini aramış kızlar okula geri geldi çok sevdiğim bir öğrencimle müdürün odasına gittik köpürüyor dinlemiyor suç benim diyorum kıza yüklenmesin sen karışma diyor bakıyorum kız ağlıyor durumu anlatmaya çalışıyoruz anlamıyor tamam diyorum yanlış anlama olmuş hala devam ediuyor en son bana çıkar mısın odamdan yoksa kötü konuşacam dedi geri durdum çıkmadım
yavrum nasıl ağladı sonra diğeri de girdi sakinleşmişti fazla bişey demedi
sonra gittik ama öncesinde müdürden aperatif almıştık artık tadımız kaçtı sinir adam
tamam haklı tarafı var ama sadece tanınnan ailelerin kızlarını aradı ya hem de okuldan çıkıp eve giden iyi kızlar diğerlerine bişey yok
mdür yard da ben yolladım demedi kız çıkınca hocam bana böyle yap diyen kndisi gözünün içine baktım söylesin diye bakmadı dedi kız keşke içerde söyleseydin dedim uzatmak istemedim dedi

Domates salatası mı yapıyım dünürüm..Hıyar yok evde..Yeşil salata yapsam olur mu?bilmiyorumkismile

olur dünürüm senin canın sağolsun

üstüne de tatlıı iyi giderrrrr....

çok masraflı olduk kaydirigubbakcemile3

kız topiğe 2 sene gelmesen benden bişey çıkmaz boşuna uzaklaşma :roflol: :roflol:

dengesiz müdür :mymeka:

hem de nasıl yaaaa gıcık günümüzü mahfetti
ne yemekl yapayım elif yaaaa öyle oturdum

Hiç bi şey anlamadım:1shok:kafamçokkarıştı

elifff amma tembelsiniz kız sizdelmaz:

emoş hoşgeldın canım nasılsın?bebiş nasıl?ayy sizin müdürde amma dengesizmiş elifin demesi gibi he

ıspanaklarımı sirkeli suya yatırdım
şimdi bulaşık makinemi boşaltıyımmmm ıyyy

Hiç bi şey anlamadım:1shok:kafamçokkarıştı

kız neyi anlamadım izinli oldukları halde fırça yediler çocuklar güya okuldan kaçmışşlarrr
gülşahım inşallah bebişim iyidir okulda herkes biliyor artık karnım davul gibi ben de söyleyiverdim hizmetli kadında öğrenmiş öğrencinin yanında canın bişey çekiyorsa söyle yaparım dedi teşekkür ettim ama yarın çocukların önünde bişey demesin diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…