evet onun orası bılınmez ınslaash almam
behlül kaçar....
Ben çok üşüyorum halam bizdeyken.
Biri geldi az evvel elimi sıktı, elim buz
Ne soğuksun ya dedi.
Yemek yemem de 2 katına çıkıyor, halam iyi aşçı ne de olsa.
İdeal kilonu elbet sen bilirsin ama normal gibi geldin gözüme... Kaç bedensin :26:
Ben çok üşüyorum halam bizdeyken.
Biri geldi az evvel elimi sıktı, elim buz
Ne soğuksun ya dedi.
Yemek yemem de 2 katına çıkıyor, halam iyi aşçı ne de olsa.
İdeal kilonu elbet sen bilirsin ama normal gibi geldin gözüme... Kaç bedensin :26:
40 bedenım canım
Halam varken bende üşüyorum:26: ben çok ateşliyimdir aslında kışın bile evde şortla dolaşırım ama o zaman polar eşofmanlarımı giyiyorumdr um vücut ısısı düşer hala varken demişti
Ben 36-38 düşünmüştüm.
Kemiklerin mi kalın acaba?
Ben 175 boya 58-59 kiloyum 36 yım... :44:
Kemikler çok ince bende de... :44:
Dün evde herkes kalın giyinmişti. Ben askılı her tarafı açık bluz ile dolaşıyordum. Annem dedi hatta kızım ateşin mi var üşümüyor musun bu ne hal dedi.
Bugün de buz gibiyim hain hala
Seni biliyorum kar yaparken şortla dolaşıyordun, wili ondan evden çıkmıyor galiba.
Ne sandın ondan gitmek bilmiyo
Kan iğneleri yiye yiye ateş basıyo çok fena şu anda da mesela kısa kollu badi var üzerimde
Ne sandın ondan gitmek bilmiyo
Kan iğneleri yiye yiye ateş basıyo çok fena şu anda da mesela kısa kollu badi var üzerimde
Aman sıcacık evdesin cıbıl cıbıl otur tabii, ben daha yol gidicem
Üşüyorum da. :18::18::18:
ya ben yine depresif depresif oldum nerdeyse ağlıyacam
Kızlar ste bir gidip bir geliyor alıntı yapıorum başka sayfaya geçiyorum hata veriyor bir gariplik var bugün. Baktıım kadarıyla yorum yapayım.
Ömürr yine mi salata doğru düzgün bişiler ye yaaa
Tokyo tabii yememiş halin nasıl bilmiyorum geçen gece patates kızartması paylaştın yaa ketçaplı mayonezli yiyiyorum diye gecenin bir vakti evde ekmek yok patates yok offf
Ve benim midem bulaniyi kazıniyii öğlende güzel yedim ama baya baya midem kötü yaa kaynanama gidicez bir de off nasıl gidicemm otur orda eve dön duş alıcam yarın dr gidicem ya muayeneye.
Noldu canım ya:26::26::26:
bilmiyom ki canım içim sıkılıyo ne için yaşıyorum ki hatta niye varım ki ben
Site tuhaf evet...Kızlar ste bir gidip bir geliyor alıntı yapıorum başka sayfaya geçiyorum hata veriyor bir gariplik var bugün. Baktıım kadarıyla yorum yapayım.
Ömürr yine mi salata doğru düzgün bişiler ye yaaa
Tokyo tabii yememiş halin nasıl bilmiyorum geçen gece patates kızartması paylaştın yaa ketçaplı mayonezli yiyiyorum diye gecenin bir vakti evde ekmek yok patates yok offf
Ve benim midem bulaniyi kazıniyii öğlende güzel yedim ama baya baya midem kötü yaa kaynanama gidicez bir de off nasıl gidicemm otur orda eve dön duş alıcam yarın dr gidicem ya muayeneye.
Noluyo heyyy kızarım lake yapmaaaaya ben yine depresif depresif oldum nerdeyse ağlıyacam
Ooo hepimiz ne için yaşıyoruz?bilmiyom ki canım içim sıkılıyo ne için yaşıyorum ki hatta niye varım ki ben
Yaaa öyle demeelinde mesleğin var işin var ailen var ilerde evlenebileceğin birini de bulacaksın daha ne olsun sosyal bi insansın paraşütle atlamayı bile düşünüyosun
daha gidip üye bile olamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?