Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Evet Gitmedim cesaret edemedim çünkü çok sinirliydi biraz yüz bulsam gitcektim

Sevinmem miiiiiii kuzummmm seni de çok seviyorummmmm

Eşim işe gitti allahtan birşey olmazsa bu gece burdayımİyi yapmışsın canım huzurun bozulmasınYarın çıkacakmışsınızGezdirsin seni wiliAman elini tut sakın bırakma kaybolmayasın

Bi cem yılmazı olay haline getiren vatandaş hayalin bu resimlerini görse neler derdi kimbilir

Eşim işe gitti allahtan birşey olmazsa bu gece burdayımİyi yapmışsın canım huzurun bozulmasınYarın çıkacakmışsınızGezdirsin seni wiliAman elini tut sakın bırakma kaybolmayasın

Ayyyy bi kerede o olay olmuştu dimi hayal bilmiyo onu hayal ben bi kere avm de wiliyi kaybettim çantamda alışveriş arabasındaydı arayamadım onu bulduğunda facia yarattı adam resmen:18::18:

Nehaber HayalcimResimler çok hoş çok kıskandım
Kıskanmayalım lütfen

İyiyim canım fotoğraflarla İtalya yaptırdım size
Kıskanma kız Kızılay bu ay İtalya bileti dağıtıyormuş, siz de gidersiniz cümbür cemaat çocuklarla
Sevinmem miiiiiii kuzummmm seni de çok seviyorummmmm

Hayalcim havasını attı kıskanmayalım

Allah tan halam geldi de büyüyen yerlerim iniyor
Görgüsüzüz napalım

Ayyyy bi kerede o olay olmuştu dimi hayal bilmiyo onu hayal ben bi kere avm de wiliyi kaybettim çantamda alışveriş arabasındaydı arayamadım onu bulduğunda facia yarattı adam resmen:18::18:

Evet hatırladım
Baksana korkuyor bir yere gitmene izin vermiyor tut elini kaybolma

Allah seni napmasın kızım ya
Koptum gider ayak...
Evet tam bu topiğe yakışır hava attı
Ama işte bizim gibi gariplerin ağzı açık kalıyor

Oh havalıyız

Okadar kolay mı İtalya ya gitmek artık ya:44:

Kolay tabii Kızılay da biletler artık.

İyiyim canım fotoğraflarla İtalya yaptırdım size
Kıskanma kız Kızılay bu ay İtalya bileti dağıtıyormuş, siz de gidersiniz cümbür cemaat çocuklarla
Çok sağol Hayalcim bende sahiden yurt dışında bir yere gitme imkanım olsa İtalya veFransa yı tercih ederdim
Biletleri nasıl alırım bilmem ki Siz şimdi kızılay yardımı olmadan gidiyorsunuz bilmezsiniz zamanını yerini

Kızılay bana cem yılmaz verdi italya gezisi de verir mi acaba:44:
Görgüsüzler topiği yapcam ismini
Evet hatırladım
Baksana korkuyor bir yere gitmene izin vermiyor tut elini kaybolma
Zaten ondan sonra hiç dibinden ayrılmadım
Allah seni napmasın kızım ya
Koptum gider ayak...

Oh havalıyız

Kolay tabii Kızılay da biletler artık.

Ben çıkıyorum kızlar öptüm

İyi akşamlar canım gel akşama yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…