Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Sil

Evet onunda etkisi var tabi bayılcam yollarda diye korkuyo

:18::18:
O konuda haklı seni düşündüğü için yapıyor canımBirde istanbul büyükşehir kendi heran yanında olamaz allah korusun bir sıkıntı anında yanına gelmesi de güç:44:Aklım kalacağına evde kalsın diyor ne bileyim:44:Ama komşulara da bırakmıyor:44:Onu da olan olaylardan dolayı istemiyor galiba

Evet canım aynen öyle düşünüyo bana diyo ki sen evde olunca benim içim daha rahat ama bencillik bu :44: komşulara o dedikodulardan bırakmıyo ama onlar bana geliyo kahve içmeye söylemiyorum ona

Evet canım aynen öyle düşünüyo bana diyo ki sen evde olunca benim içim daha rahat ama bencillik bu :44: komşulara o dedikodulardan bırakmıyo ama onlar bana geliyo kahve içmeye söylemiyorum ona

Evet canım haklısınBelki rahat bıraksa o bayılmalarında olmayacak
Oooooooooo ne güzelSöyleme boşver

Yetmez mi yaaaa dün geldi birisi mesela 45 dk falan oturdu ama öyle iyi geldi ki

Evet canım haklısın
Mesela ben hergün okula gidiyorum bana diyorlar niye hergün gidiyorsun okul camdan baktın mı görünüyorBen hem çocukları götürmek hem orda birini görüp 2 laf ederim diye gidiyorum sahiden çok iyi geliyor

Hava alıp geliyosun işte en kötü yani

Kim var kim yok bakayım, topal topal halkın arasına karıştım bugün
Fandıııımentıııılsa gittik annemle, annem çok belaltı buldu, maslaktaki son gösterisinin aynısı, gitmiştimde söylemesi görgüsüzlük olmasın sjksjksjkskjs
Ömür yaşlılardan bahsederken sudoku bulmaca ve çöp arabası takibi diyor ya, annem çöp arabalarına takıktır neden gelmiyorlar diye bazen, babamda bulmaca manyağıdır, gülerken koltuktan düşüyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…