Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

selam cnm nasılsın
iyiyim canım ama sol kolumda bi ağrı var,
kubital tünelimde yine ulnar sinirim sıkışıyor mu nedir.Dün çok yoğundu ve çok acil işler yaptım hep ,o arada dirseğimi çok bükmüşüm galiba.
Bugün de spora gidicektim ,gidersemde triceps hareketlerini yapmam herhalde.

Sen nasılsın?

geçmiş olsun cnm bnm de sol bacağımda bir ağrı var sanırım liflerimdeee yırtılma var yaaaaa :18::18:

Son düzenleme:

geçmiş olsun cnm bnm de sol bacağımda bir ağrı var sanırım liflerimdeee yırtılma var yaaaaa :18::18:

Geçmiş olsun ikinize de...:44:
Benim de belim ağrıyor.

Geçmiş olsun ikinize de...:44:
Benim de belim ağrıyor.

sağol canım

gaziler topiğiiiiiiii

ay sorma canım ya bazen söylemeye utanıyorum sanki hergün başka bi yerden başka bişey çıkacakmış gibi.

bir gün başım ağrırı,bir gün dizim ağrır ,bir gün kolum ağrır,sürekli öksürürüm.Allah sonumuzu hayır etsin.

Son düzenleme:
merhaba kızlar geçmiş olsun sizlere benimde bugün çok ağrılarım var hiç iyi değilim tabi korkularım var offf yaaa

ben geldım kızlar ama kımse yokmus cııkıyım bari bende

kızlar gelemicem yoğunum kitap düzenliyoruz ayrıca daha geciktirenleri çıkarıcam. Dr gittim küçük bir kistim var başka da bişi yok söktürücü verdi reglinin 2. günü yine gidicem o zamanda hormon yapar herhalde birde kiste bakar regliyle atılmış mı diye. Ama yine beta hcg istedi benden boşuna yaptırdım ama biliyorum daha sonuca bile bakmadım netten bakmama gerek yok çünkü neyse akşam görüşürüz. Öpüldünüz.

sedacım kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…