Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Selammın hellloşekerlerrrrr günümüz vardı bugün şimdi geldim,nette gelmiş bu arada yapılmış bir daha olmaz inşallah yaaa ne kadar uzun sürdü böyle herkesler iyidir umarım.Akşam kızım gelecek almaya gideeğiz havaalanına sizlere bakayım dedim

abla hosgeldin özlettin kendini

gecmisi sakin okuyum deme

ömür hic ugramamis umarim kötü birsey yoktur:26:

ne korkuyla girmisdim halbuki ne ceza verdi diye

merhaba kızlar geçmiş olsun sizlere benimde bugün çok ağrılarım var hiç iyi değilim tabi korkularım var offf yaaa

Sana noldu sevgi abla :26:
Kolay gelsin sedacım
Ablammmm
Özlicez seni

Şimdililk net iyi gidiyor,eğer sorun olur ben olmazsam bilinki yine sorun var demektir merak etmeyin sakın
Tamam ablacım

Ben geldim :):):)

Ne yapiyorsunuz kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr??? :)

Bu aksam yemege davetliyiz cok mutluyum :) Yemek yapmak zorunda kalmayacagim!!!!!! :)

Bu aksam yemege davetliyiz cok mutluyum :) Yemek yapmak zorunda kalmayacagim!!!!!! :)

Verdin mi tezini
Ayrıca tatilden karelerini yayınlamadın
Hiç mi doğa şeysi yok yediğin yemeklerden içtiklerinden de olur
Özledik seni yahu nerdesin

ne güzell bol bol hasret giderirsiniz kızınla..

ohhh valla tadını çıkarr.. Benim evde yemeğim var neyse ki bir ısıtcam tamam.

bu güzel haber kötü birsey olmasinda

handan abla napiyorsun gecmisi okuyorsun

Wili ileyken bişeycik olmaz ona

iyidirrrr, göz kurulugu basladi bende o yüzden cok giremiyorum girince de kissadan hisse yapip cikiyorum ama özledim seni biliyor musun????

Sen nasilsin??????????????

Hala biraktigim gibi asik ve kipir kipir misin?
Bildiğin gibi iş güç. Koşturmaca
Ivettt hala kıpır kıpırım ama ruh halim çok değişken o da halamın gelmesinden sanırım.
Bir ağlayıp bir gülüyorum
Ben de seni özledim gel öyle sık sık, ama sağlığını ihmal etmeden...
Göz kuruluğunu bilirim.
Lens mi kullanıyorsun :26::26::26:

Nasıl geçti italya gezisi anlat bakalımmm

Ooo abla dün ne fotoğraflar paylaştım dur sana özelden sayfa sayısını göndereyim oradan takip et ya da link mi versem? :44:

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben gelemedim diye kimse gelmemiş aferin size

Ço yoğundum kitapları düzenledik sonra ben liste hazırladım yine geciken kitap getirmeyenler falan ve kafam kazan gibi öğlenden beri ağrıyor iyice arttı eve bir atsam kendimi rahatlıcam. Bu arada gebelik sonucumu aldım nurtopu gibin 0.100 didim ben de bşuna kana göndermeyin diye ama dinlemedi reglinin 2. günü tekrar çağırdı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…