- 20 Mart 2008
- 142.078
- 214.214
- 1.423
- 60
Selammın hellloşekerlerrrrrgünümüz vardı bugün şimdi geldim,nette gelmiş bu arada yapılmış bir daha olmaz inşallah yaaa ne kadar uzun sürdü böyle herkesler iyidir umarım.Akşam kızım gelecek almaya gideeğiz havaalanına sizlere bakayım dedim
abla hosgeldin özlettin kendini
gecmisi sakin okuyum deme
Hoş buldummm rabişcimvallaha okumayım demi dedikodumu u yaptılar yoksa hemen çaktırmadan söyle banaaa kimseler duymazzzz
abla kimsenin degil benim basim yanar ondan okuma diyorum
bişi 0lmazz korumum seni gel yamacıma şöyleeesen anlattt dinliyommmm
merhaba kızlar geçmiş olsun sizlere benimde bugün çok ağrılarım var hiç iyi değilim tabi korkularım var offf yaaa
Kolay gelsin sedacımkızlar gelemicem yoğunum kitap düzenliyoruz ayrıca daha geciktirenleri çıkarıcam. Dr gittim küçük bir kistim var başka da bişi yok söktürücü verdi reglinin 2. günü yine gidicem o zamanda hormon yapar herhalde birde kiste bakar regliyle atılmış mı diye. Ama yine beta hcg istedi benden boşuna yaptırdım ama biliyorum daha sonuca bile bakmadım netten bakmama gerek yok çünkü neyse akşam görüşürüz. Öpüldünüz.
AblammmmSelammın hellloşekerlerrrrrgünümüz vardı bugün şimdi geldim,nette gelmiş bu arada yapılmış bir daha olmaz inşallah yaaa ne kadar uzun sürdü böyle herkesler iyidir umarım.Akşam kızım gelecek almaya gideeğiz havaalanına sizlere bakayım dedim
Tamam ablacımŞimdililk net iyi gidiyor,eğer sorun olur ben olmazsam bilinki yine sorun var demektir merak etmeyin sakın
ömür hic ugramamis umarim kötü birsey yoktur:26:
ne korkuyla girmisdim halbuki ne ceza verdi diye
Ömür bugün kocişiyle gezcekti.
Ondan yok akşam damlar
Ben geldim :):):)
Ne yapiyorsunuz kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr??? :)
Bu aksam yemege davetliyiz cok mutluyum :) Yemek yapmak zorunda kalmayacagim!!!!!! :)
Lambbbb
Naber
ama dedikodunu ya ben yaptiysam :18::18: dövmicene söz ver anlatiyim
Sana noldu sevgi abla :26:
Kolay gelsin sedacım
Ablammmm
Özlicez seni
Tamam ablacım
Selammın hellloşekerlerrrrrgünümüz vardı bugün şimdi geldim,nette gelmiş bu arada yapılmış bir daha olmaz inşallah yaaa ne kadar uzun sürdü böyle herkesler iyidir umarım.Akşam kızım gelecek almaya gideeğiz havaalanına sizlere bakayım dedim
Ben geldim :):):)
Ne yapiyorsunuz kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr??? :)
Bu aksam yemege davetliyiz cok mutluyum :) Yemek yapmak zorunda kalmayacagim!!!!!! :)
Wili ileyken bişeycik olmaz onabu güzel haberkötü birsey olmasinda
handan abla napiyorsun gecmisi okuyorsun
Bildiğin gibi iş güç. Koşturmacaiyidirrrr, göz kurulugu basladi bende o yüzden cok giremiyorum girince de kissadan hisse yapip cikiyorum ama özledim seni biliyor musun????
Sen nasilsin??????????????
Hala biraktigim gibi asik ve kipir kipir misin?
Nasıl geçti italya gezisi anlat bakalımmm
Sen anlat ona göre davrancammmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?