Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

ay yazık ya ben de dayanamam hem de minicik annesi de arıyordur onu
hain kargalar ne olacak

ben de çay demliyorum film izliyoruz kocamla da alerjisi tuttu nöbetçi eczaneden ilaç alacak ilacı bitmiş evin altında 4 tane eczane var ne zaman lazım olsa kapalı komik yaa

Annesi kim hiç bilmiyorum..O da annesini arıyo ya onun için bağırıyo:sinifsinif:

yazıkkkk miniciğeee neyseki senin gibi bir hayvansever buldu yoksa kargalar parçalardı onu

yazıkkkk miniciğeee neyseki senin gibi bir hayvansever buldu yoksa kargalar parçalardı onu

Bi de sabah 7 de gördüm..Bi şey beni dürttü sabahın köründe camdan baktım ne alakaysasempatiksalakcinni

iyiki bakmışsın ömür yaaa yaşayacak ömrü varmıi miniğin
fındık nası karşıladı miniği

iyiki bakmışsın ömür yaaa yaşayacak ömrü varmıi miniğin
fındık nası karşıladı miniği

Fındık kendisini görmedi bi araya getirmedim..Ama sesini duyuyo kapısında bekliyo..Bi yakalasaguclubacismile

hıııı uzak tutmakta fayda var o zaman
elif nereye kaçtı çay keyfi yapıyordu en son

eee rakip geldi hem minik hem ilgiye daha çok ihtiyacı var yeninin
evde tekken iki oldular kıskanır tabi

eee rakip geldi hem minik hem ilgiye daha çok ihtiyacı var yeninin
evde tekken iki oldular kıskanır tabi

Aslında alışık..Hasta olan hayvan gelir bizim evde tedavi edilir sonra dışarıya gönderilir..Ben dayanamıyorum tedavi ediyorum illaki..yerimseniben
Evimde müsait boş odalarım var..yerimseniben

iyi misafir olduklarını biliyor ondan bişey demiyor iyileşince dışarı mı bırakcaksın ömür yoksa veterinere mi vericen

iyi misafir olduklarını biliyor ondan bişey demiyor iyileşince dışarı mı bırakcaksın ömür yoksa veterinere mi vericen

Bahçeme bırakırım...Hasta değil..Sadece çok küçük..Bi 15 gün sonra kendi kendine yemek yer dedi veteriner..Onu bekliycem büyür inşallah..:gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…