Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Onu bilmiyorum ablacım:44:Hiçte sormadımGelince sorarız artık

Niye sormadın ben olsam sorardımmmm gelir nasılsaa o zmaan öğrenirizzz

3 gündür midem kötüydü. bugün toparladım. bulantı ve ağrı oldu ki,benim mide taş gibidir. neyse bugün iyiyim.

Geçmiş olsun canım nane limon filan içseydin iyi geliyor mideye

Olurmuuuuu bi kaçtı bıdık ben ortada kaldımzaten çatlaktı düşünce kırıldı tabi

Evet abla yaaa akşam midem bulandı:44:

Ben de dün akşam öyle oldum geçmiş olsun

Bıdık bktı ortalık fena tüyeyim dedi herhaldeee

Alışkın değilsin ya balık yemeye oda olabilir yada bayatmıydı acaba

Kızlar günaydın işlerim var öğleden sonra ancak gelebilirim sanırımm haber vereyim dedimm..

biliyormusun hiç aklıma gelmedi. habire kompensan attım ağzıma... herkesede derim oysa naneyle limonu. birde ağrıyı kessin diye ağrı kesici aldım. iyice mahvettim mideyi.

Abartsaydım tüh

söyleyin ona 15 oldu

Tamam görürsem söylerim
sorma ya. feciymiş. 3 gün ev hapsi yaşadım resmen.. bugünde çıkmayacağım. kargo bekliyorum. sıkıldııımmmmm
Tekrar çok geçmiş olsun

Abla melda doğum yaptım yazdığında ben burda yoktumBende görmesi için özelden mesaj çekmiştim oda mesajıma cevap vermiş okadar çok uzun sohbet etme imkanım olmadı

Bıdık hemen koltuğun arkasına tüyüveriyo dün aşıya gittik ordan çıkarana kadar canımız çıktı

Bayat olmaz kavakta abla ya yağı dokundu heralde çünkü ızgara istemedim

Benim özel mesaj atmak hiç aklıma gelmedi

Kızlar günaydın işlerim var öğleden sonra ancak gelebilirim sanırımm haber vereyim dedimm..

Hoş geldinnnnn kolay gelsinnnnn sanada

biliyormusun hiç aklıma gelmedi. habire kompensan attım ağzıma... herkesede derim oysa naneyle limonu. birde ağrıyı kessin diye ağrı kesici aldım. iyice mahvettim mideyi.

Midenin tek ilacıdır keşke içseymişsin hatta ıhlamur bile iyi gelir

Anladım şekercim meldoş gelsinde havedisleri alırız nasılsaaa

Bıdık hemen koltuğun arkasına tüyüveriyo dün aşıya gittik ordan çıkarana kadar canımız çıktı

Bayat olmaz kavakta abla ya yağı dokundu heralde çünkü ızgara istemedim

Korkuyormu aşıdan yoksaaa

Izgara yeseydin bişi olmazdı kesin yağı dokunmuştur sana

Çantasını getirdin mi anlıyo aşıya gideceğini
Zaten sevmiyorum bi de ızgara daha kötü geliyo kuru kuru

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…