- 20 Mart 2008
- 142.077
- 214.209
- 1.423
- 60
Tatilde eve dönerse gelir
Çantasını getirdin mi anlıyo aşıya gideceğini
Zaten sevmiyorum bi de ızgara daha kötü geliyo kuru kuru
Yok canım olur mu hiç Yaz birşeyler
Herhalde gelir bebeğin 40'ının çıkmasını bekliyor olabilir
Anlıyorlar varyaa o kadar akıllıki bunlar cin gibiler resmen ..
Bahane olmuş zorla yedin herhaldee balığıda,ızgara güzel olur kuru olmazkiii yumuşacık olurr
Çok cin gibi sorma
Hiç sevmiyorum ya
Balık sevilmez mi hiç yaaa
Kolay gelsin canımKızlar günaydın işlerim var öğleden sonra ancak gelebilirim sanırımm haber vereyim dedimm..
Geçmiş olsun3 gündür midem kötüydü. bugün toparladım. bulantı ve ağrı oldu ki,benim mide taş gibidir. neyse bugün iyiyim.
Sana yararlı şeyler yaramıyor ömürOlurmuuuuu bi kaçtı bıdık ben ortada kaldımzaten çatlaktı düşünce kırıldı tabi
Evet abla yaaa akşam midem bulandı:44:
Ben de dün akşam öyle oldum geçmiş olsun
Balık çok sevmem ama kavurmasıbalığı çok severim ama midye,karides,kalamar dahada çok severim
GelmesinnnnPazartesi yine kar geliyomuş istanbula:44::44:
Bahane olmuş zorla yedin herhaldee balığıda,ızgara güzel olur kuru olmazkiii yumuşacık olurr
fener balığğı. üfff. baylırımBalık çok sevmem ama kavurması
Fenerden hele
Karides midye ve kalamara bayılırım
Gelmesinnnn
Ohhhh
Iyyyykkkkkkkkocamın zoruyla yedim o da sevmez aslında buraya gelip de tavuk şiş de yenmez ama diyo
balığı çok severim ama midye,karides,kalamar dahada çok severim
balıkçıya gittiğimizde sadece bunları yesem yeter.. balığa kadar doyarımsenle aynı kafadanız ama ben karidesi pek sevmem ,balığa,midyeye,kalamara bayılırım
Gel gidelim lakeeski sevgilimle burgazadaya çok giderdik bsikletle dağ bayır dolaşıp yorulup ya sahildeki balıkçılar ya da kalpazankayaya gidip midye kalamar yerdik
o günleri çok özledim
Selamlar herkese
Kar soğuk sonrasında topik yine canlanmış ne güzel. Ben de kaç gündür hastayım yeni yeni kendime geldimSizler nasılsınız
Naber kızBen de seni düşündüm az evvel baktım gelmişsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?