Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Mustafa yı seviyorum ben belki ölmeseydi daha iyi olurmuşAma ibrahim resmen sultanın tahtına göz dikmiş o haketmiş

Bende öyle düşünüyorum.

Ben çıkıyorum iyi geceler kızçeler görüşürüz

İy gecelerrr.

yok ben kuzeyi tutuyorum

nevreste canım neden pas vermiyorsun bana:26:

gecenin bu saatinde tost yiyorum iyi mi

Bende kuzukulağı seviyorum. Kuzukulağı seven varmııı...

Bende kılmaya niyetlenen ama kılmayan biriyim ve geçen gece biri seccademi kaçırış peşine düşmüşüm gördüm. Şu koca k.çımı ne zaman kaldırım başlıcam bilmiyorum

mune o konuya gelmis :18::18:

Vee mutlu son.

Yaramazlık mı yaptınız

Yapmazlarmı

28044 uncu sayfadkı ruyamı okudunuzmu bı seyler soyleyın

28044 uncu sayfadkı ruyamı okudunuzmu bı seyler soyleyın

okudum canim ne yorum yapsam bilemedimki,yanlis rüya yorumuda yapmak istemem ayrica namazborcum cok okadar korkuyorumki o yüzden

Ömür bana kıyamaz

:18::18:Yapma rabişim benim eşim yarın yok yalnız mı koyacaksın beni

süloda pargaliya kiyamazdi

canim benim yazdimda gercekten kötü birsey yok,kafasinda senaryo hazirlamis gelmis bizle dalga geciyor

yaa gercekce ama zor gibi

kızlar vakıt cok gecmeden banyo yapıp bı boy abdestı alcam...yatsıdan baslıycam..
herseye vakıt ayırıyorum on dk namaza ayırmıyorum
bırazda kur an okuycam..sızler ıcınde dua etcem..
nıyetı olan varsa benımle bırlıkte baslasın namaza

Bende başlıcam ama önce reglim btmesi lazım. İnşallah başlıcam. Benim için de dua et şu üşengeçlik kalksın üstümden

Munenin gözü üstümde oldugu icin :18::18:

herkese Allah rahatlık versın...
yarın gorusuz...ınsalah...
etcem sevgi....

behlül kaçar..

İyi ozaman akıllı ol beni yalnız bırakmayın

Ben kolay kolay karışmam canım geçenki kunudada fake olduğu ortaya çıkınca yazmıştım ondan ceza almadım. Kazen bizden az değildi çünkü Onun dışında anca şikayet ediyorum örnek bir üye olaraktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…