Yok yok
herkese Allah rahatlık versın...
yarın gorusuz...ınsalah...
etcem sevgi....
behlül kaçar..
İyi gecelerherkese Allah rahatlık versın...
yarın gorusuz...ınsalah...
etcem sevgi....
behlül kaçar..
Ben kolay kolay karışmam canım geçenki kunudada fake olduğu ortaya çıkınca yazmıştım ondan ceza almadım. Kazen bizden az değildi çünküOnun dışında anca şikayet ediyorum örnek bir üye olaraktan
Ben kolay kolay karışmam canım geçenki kunudada fake olduğu ortaya çıkınca yazmıştım ondan ceza almadım. Kazen bizden az değildi çünküOnun dışında anca şikayet ediyorum örnek bir üye olaraktan
İyi geceler
Bende pek bdv ye yazmamAma arada okuyorum Ben ne bileyim öyle ters cevap veremem pek Ama kib çok yapmışımdır
güzel haber bu
Önceden çok verirdim ters cevapŞimdi daha ılımlıyım. Değmiyor çünkü.
benidemi sikayet eden sensin yoksa
Bende pek bdv ye yazmamAma arada okuyorum Ben ne bileyim öyle ters cevap veremem pek Ama kib çok yapmışımdır
Evet canım her tür insan var değmezBelki gördüğün ,bildiğin,inandığın biri ,birileri olsa ona göre tavrını alırsın
İsmi tanıdık olanları kib liyorum bi tek canım.
bende yazmicam diyorum ama dayanamiyorum
Şimdi şey diyormuşum ben olmasam bu topic olmaz yerle bir olur..Herşeyi ben kurdum
Sen bugün ki bölümü izleyince anlarsın benim şimdi nedemek istediği mi
İsmi tanıdık olanları kib liyorum bi tek canım.
Yaz ama dikkat et ceza almabende yazmicam diyorum ama dayanamiyorum
Bende şuda var, mesela sırf birini tanıyorum diye yorumum değişmez, sırf tanımyorum diye de üstüe gitmem. Ama ne biliyim saatlerce yazıyorsun dil döküyorsun sonra bi bakıyorsun kaç gün forumdan uazaksın. Ne anladım bu işten.
Hiç tanıdığı mı kiblemedimAma rabia nın birşey olunca haber ver beraber kibleyelim
kiz ayni pargali gibi konustunbugünki bölümü keyifle izlicem kahvemi cipsimi alip
ismim tanidik degil sükürtanimakda istemem arkadaslarimla mutluyum ben
Evet beraber kiblersek daha etkili olur.
Evet beraber kiblersek daha etkili olur.
kiz ayni pargali gibi konustunbugünki bölümü keyifle izlicem kahvemi cipsimi alip
ismim tanidik degil sükürtanimakda istemem arkadaslarimla mutluyum ben
Hiç tanıdığı mı kiblemedimAma rabia nın birşey olunca haber ver beraber kibleyelim
Yaz ama dikkat et ceza alma
Evet kkdan uzaklaşmak zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?