iyi yapmışsın daha iyi arkadaşların gelsinlerGöndermedibende gidip huzurumu kaçırmıyım dedim
Cumartesi arkadaşlarım gelcek
Link veremem canım benim konularımdan bulabilirsin
iyi yapmışsın daha iyi arkadaşların gelsinler
dur bakayım
ayyy bakmam hiç iyi olmadı karnım acıkdııı
Heralde yaaaa ne yaparsan koy işte bende gelir şehriye çorbamı koyarım destek olur sana
ayyy bakmam hiç iyi olmadı karnım acıkdııı
Söz tabi
Daha erken ye bi şeyler
Ben ciddiyim:26:
Ben de ciddiyim de acaba şehriye çorbası koymuş diye dalga geçer mi ziyaretçilerin
Yok canım olur mu hiçBak şey yapacaksın ya yoğurtlu etimek onun fotosunu çeker misin Onuda isterim
Aaaaaaaa tamaminşallah yemeden önce unutmam resim çekmeyi
Canım düşünüyorum ama tutulmazsa üzülürümSürekli güncellemek lazım
Boşanma davasında kadın, hakime talebini gerekçesi ile açıklamış:
- "Sayın hakim, çocuğun bende kalmasını istiyorum. Onu dokuz ay karnımda taşıdım."
Hakim kocaya sormuş:
- "Karınızı duydunuz. Bir diyeceğiniz var mı?"
Adam "Var tabii" demiş ve anlatmış:
- "Sayın hakim. Farzedelim ki canınız bir kutu soğuk kola istedi. Makineye parayı attınız ve kola geldi. Şimdi bu kola makinenin midir, yoksa parayı deliğe atanın mı?"
Hakim sekreterine dönmüş:
- "Yaz kızım. Çocuk babada kalacaktır..."
Sağol canım düşünüyorum ama atağa geçemedimÇok sevdiğim birşey yemek yapmak topic olursa belki dahada eğlenirim
Unutma bekliyorum
canımm güncel tutarız bizde dimi ama tarifler ekleriz.
okumuştum bunu yaa çok gülmüştümm
evet bence de heyecan katar sanaaa biz de faydalanırız mesela ıspanaklı içli köfte dikkatimi çekti tv de de bir yerde yapılmıştı ama nerede bilmiyorum görmüştüm bunu.
canımm güncel tutarız bizde dimi ama tarifler ekleriz.
okumuştum bunu yaa çok gülmüştümm
evet bence de heyecan katar sanaaa biz de faydalanırız mesela ıspanaklı içli köfte dikkatimi çekti tv de de bir yerde yapılmıştı ama nerede bilmiyorum görmüştüm bunu.
Tamam ya hiç alışkanlık yok ya resim çekmek gibi inşallah unutmam
Biz de yaptıklarımızı çeker koyarızyani ben pek bi şey yapmıyorum ama yapanlar koyar işte ben de dışardan sipariş verdiklerimi çeker koyarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?