evett terazi ve ikizler süper anlaşırım yükselenim ikizler zaten direk çeker benii. Olabilir canım vardı öyle bir topiğim birine kızdım kapattım yaktım gemilerii olsunn bak burda buluştuk yineee
ben varrrrr
doğru valla çekinirler tabii aman onlar gelsin yeter ki sen görüş birileriyle..
Çekiniyolar tabi haklılarevett terazi ve ikizler süper anlaşırım yükselenim ikizler zaten direk çeker benii. Olabilir canım vardı öyle bir topiğim birine kızdım kapattım yaktım gemilerii olsunn bak burda buluştuk yineee
ben varrrrr
doğru valla çekinirler tabii aman onlar gelsin yeter ki sen görüş birileriyle..
yine geldimmm sıkıldım yatmaktan
Depresyonun ne alemdeİyi misin biraz
Ya ben böyle bir insan değilim, gördünüz resmimi gözlerimin içi güler benim, ben bunaldım artık ya, sevgi yetmiyor bir yere kadar....Ben bunu düşünmekten, acaba bu gece uyudumu, pusuyamı düştüler, üşüdümü, ayağı su aldımı, kaç gün sonra gelecek, orada kar kaç meredir sorularıyla boğuşmaktan yoruldum...Bu durumun gizli kalması gerektiğinden de yoruldum, gelmiş bugün öğleden sonra görevden birde üste çıkar gibi, ''-suratla yollanıyorum suratla karşılanıyorum, keşke geldiğimde hoşgeldin nasılsın deseydin, direkt hesap sormalar sitemler... herneyse ben alıştım zaten, hiç uzatmayalım, uykusuzum iki gündür uyuyorum ben..''
ya ölürmüsün öldürürmüsün, bıktım ya, gerçekten bıktım ya............Bıktııııııııııııııııııııım
seninki göreve gidiyo yapıo bu tripleri
benimki hergün yapıo alış artık[/SIZE]
Ya ben böyle bir insan değilim, gördünüz resmimi gözlerimin içi güler benim, ben bunaldım artık ya, sevgi yetmiyor bir yere kadar....Ben bunu düşünmekten, acaba bu gece uyudumu, pusuyamı düştüler, üşüdümü, ayağı su aldımı, kaç gün sonra gelecek, orada kar kaç meredir sorularıyla boğuşmaktan yoruldum...Bu durumun gizli kalması gerektiğinden de yoruldum, gelmiş bugün öğleden sonra görevden birde üste çıkar gibi, ''-suratla yollanıyorum suratla karşılanıyorum, keşke geldiğimde hoşgeldin nasılsın deseydin, direkt hesap sormalar sitemler... herneyse ben alıştım zaten, hiç uzatmayalım, uykusuzum iki gündür uyuyorum ben..''
ya ölürmüsün öldürürmüsün, bıktım ya, gerçekten bıktım ya............Bıktııııııııııııııııııııım
seninki göreve gidiyo yapıo bu tripleri
benimki hergün yapıo alış artık
Erkekler zaten ilgi isteyen varlıklardır böyle davranılmasından hoşlanmazlar..Onlar sormazlar ama sen bi gün hatırlarını sorma tribe başlarlar
geldim kizlar ama fena halsiz geldim uyudum uyicamyemegi yemeden daha dinctim acaib miyistim su an
geldim kizlar ama fena halsiz geldim uyudum uyicamyemegi yemeden daha dinctim acaib miyistim su an
Patlasın!Onunda psikolojisi bozulmuş:26:
Ya yok ben çekemem. Vallahi çekemem...seninki göreve gidiyo yapıo bu tripleri
benimki hergün yapıo alış artık
Noldu canım hasta mı olcan yoksa:18::18: yoksa kaçmaya yer mi arıyosungeldim kizlar ama fena halsiz geldim uyudum uyicamyemegi yemeden daha dinctim acaib miyistim su an
tribede razıyım benımki genelde psıkopatabaglıo
!!!!!!!!!!!!
Canım sonuna kadar hakkılısın çok zor bir durumAma ya bu şekilde yaşamayı kabul edip birlikte bir yol çizeceksiniz kendinize yada herşeyi bırakıp arkana bakmadan gideceksin:26:Canım benim anladığım kadarıyla bunu ortası yok Sen ondan vazgeçemiyorsun oda işinden vazgeçemiyor vazgeçmezde Karar vermen lazım:26:Ama şu sıkıntıların bir geçsin ozaman rahat rahat düşünrüsün şimdi sağlık olarak sıkıntıdasın bu yüzden herşey üstüne geliyor Nacizane fikrim
Gözdoş sil gülüm sil onları :18::18::18:
Kaçıyor musun
saat on yataga kon bebemm
Noldu canım hasta mı olcan yoksa:18::18: yoksa kaçmaya yer mi arıyosun
Noldu canım hasta mı olcan yoksa:18::18: yoksa kaçmaya yer mi arıyosun
Onların tribi bizim gibi olmuyo ki genelde psikopatça oluyo zaten yani benimki de öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?