Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Çekiniyolar tabi haklılar
yine geldimmm sıkıldım yatmaktan

İyi yaptın

Depresyonun ne alemdeİyi misin biraz

Ya ben böyle bir insan değilim, gördünüz resmimi gözlerimin içi güler benim, ben bunaldım artık ya, sevgi yetmiyor bir yere kadar....Ben bunu düşünmekten, acaba bu gece uyudumu, pusuyamı düştüler, üşüdümü, ayağı su aldımı, kaç gün sonra gelecek, orada kar kaç meredir sorularıyla boğuşmaktan yoruldum...Bu durumun gizli kalması gerektiğinden de yoruldum, gelmiş bugün öğleden sonra görevden birde üste çıkar gibi, ''-suratla yollanıyorum suratla karşılanıyorum, keşke geldiğimde hoşgeldin nasılsın deseydin, direkt hesap sormalar sitemler... herneyse ben alıştım zaten, hiç uzatmayalım, uykusuzum iki gündür uyuyorum ben..''
ya ölürmüsün öldürürmüsün, bıktım ya, gerçekten bıktım ya............Bıktııııııııııııııııııııım

Onunda psikolojisi bozulmuş:26:

Canım sonuna kadar hakkılısın çok zor bir durumAma ya bu şekilde yaşamayı kabul edip birlikte bir yol çizeceksiniz kendinize yada herşeyi bırakıp arkana bakmadan gideceksin:26:Canım benim anladığım kadarıyla bunu ortası yokSen ondan vazgeçemiyorsun oda işinden vazgeçemiyor vazgeçmezdeKarar vermen lazım:26:Ama şu sıkıntıların bir geçsin ozaman rahat rahat düşünrüsün şimdi sağlık olarak sıkıntıdasın bu yüzden herşey üstüne geliyorNacizane fikrim

Son düzenleme:
seninki göreve gidiyo yapıo bu tripleri
benimki hergün yapıo alış artık

Erkekler zaten ilgi isteyen varlıklardır böyle davranılmasından hoşlanmazlar..Onlar sormazlar ama sen bi gün hatırlarını sorma tribe başlarlar

geldim kizlar ama fena halsiz geldim uyudum uyicam yemegi yemeden daha dinctim acaib miyistim su an

Onunda psikolojisi bozulmuş:26:
Patlasın!
seninki göreve gidiyo yapıo bu tripleri
benimki hergün yapıo alış artık
Ya yok ben çekemem. Vallahi çekemem...
Bu nedir ya ? Bir sen mi kaldın kardeşim demezler mi adama! Bitirdi beni be...Kuşkulu, arpacık kumrusu gibi düşünen biri oldum. Tv'de bir terör olayı çıkar kulak kesilirim, görevde olmuş olur yani ulaşamayacak durumdayımdır, 3-4 gün geberirim üzüntüden isimler belli olana kadar. Taşikardi hastası olacağım onun yüzünden. Ulan değermi ?
Çok lazımsa bu aşk için çarpıntı 5-6 fincan kahve içer o çarpıntıyı yaratırım ben...
Adam diyorki ben 3 yıl önce 2 ay izine çıktım annemde oğlum bırak çok üzülüyorum diyordu, düşündüm iki ay başka birşey yapacak olsam elektrik müh. aynı zamanda ya, bir şirkette düşünemedim kendimi...Bu memleketin doğusuda bu vatan parçası içinde ve hizmet bekler. Bize ne yaaaa! Bıktım be, bir sen mi varsın şuuursuz! Okursan oku ahanda bunları. Yeter be!!!!!!!!!!!!!

Yok benim bu durumu içime sindirmede, kabullenmede bir sıkıntım var nevoş bunu iyice kanıksadım artık. Yok abi gizli olayına gelemiyorum, gayet net biriyim ben nereden buldu beni bu durum ya, saçımı başımı yolacağım

yok kiz ne kacmasi acilirim birazdan

saat on yataga kon bebemm

bu saat bebelerin uyuma saati benim icinde gece yeni basliyor canim

Noldu canım hasta mı olcan yoksa:18::18: yoksa kaçmaya yer mi arıyosun

yok canim hasta degilim fazla yemenin verdi miyisiklik iste cay icsem kendime gelirim

ben sevgi ablayi merak ettim erken uyuyor kcta uyandini bilen varmi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…