Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

kızlarr günaydınn işlerim var malum dolaplara yazı yazıp asıcam yine teker teker bitince gelirim...

Günaydın

Nevoş ödev az mı geldi annempazar akşamı görüşürüzseninle birlikte rabiş yancak

Sabah sabah kuzey güneyi izledim geldim

Günaydınlarrrrrr şekerlerrr

Bizim modemde sorun var herhalde net şimdi geldi akşam vardı çünkü,artur arayıp haber verecek modemin değişmesi için..Yok olursam bilin ki net gitti merak etmeyin sakın Bugün belki dışarı çıkarız yine havada bozuk gerçi bkalım artık kızda uyuyor hala

Günaydın kolay gelsin canım

sağol sağol daha iş bitmiyor tabii de onları yaptıktan sonra dinlenir sonra öğle tatilinden sonra kitaplara geçerim hem hoca kitapları var hem öğrencilere verilmek için yeni alıştırma kitapları gelmiş dünya kitap var hep demirbaş verilecek, okul mührü vurulacak bilgisayara ve deftere yazılacak vayy anam vayy yaniii.. Vee sabah gelen kız izinlii dün bir bugün ikii dişi için şehir dışına gitmesi lazımmıiş dr ordaymışş offf hadi ben başlayayım öptümmm fazla kaynatmayın bakkk..

Günaydın abla bugün nereye

Tamam kolay gelsin
günaydıııııınnnnn

Günaydınnnn gördün mü rüyanda finliyi

Günaydınnnnn kolay gelsinnnn sanadaa

günaydıııııınnnnn

Günaydınnnnn şekerrrrr

Günaydın abla bugün nereye

Günaydınnnn ömürcüm belki kadıköy yaparızzz bellideğil ama

Günaydın hevincimmmm nasılsın canım oğlun nasıliyimiiiii

göremedim canım ya.
yine göremedim yine göremedim saat 2 de yattım,sabah da zor kalktım ve işe geç kaldım hep finlinin laneti bunlar

Finlicanımı görecen rüyandaaa

Hava yağmurlu ekşi bugünkutsal topraklara ayak basın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…