Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Hoşgeldinnnn mahsülümmm Gözdoşumm nasılsınnn bugünn sakinledin mi de bakıyımm

İdare ederim işte, annemlerin cuma okuması var ona gitti yalnız kaldım evde, ev telefonundan da ttnet aradı 2 yıldır ttneti kullandığımız için ilk 2 ay faturasız 1 yıl boyuncada 48 tl ödeyecekmişiz, tarifede limitsiz internette ve net hızında değişiklik olmayacakmış, sadece faturaya yansıyacak diyor, kıllandım, 1 yıl sonunda faturayımı yükseltcekler ne etcekler anlamadım, annemin üzerine ya ev telefonu, o gelince arayın diye saat verdim. Normalde her ay 70 civarı ödüyoruz internete sanırım

Ben bu konuda ilk kez katıyım İçimden gelmedi rahmet dilemek

yok korma tt nette kampanya var şimdi benımde 63 tl idi 39,90 alıcaklar 9 ay :) yegenım tt nette

Abla bırak şu superonline'ı Bak 8 yıldır ttnet kullanıyoruz, 8 yıldır kallavisini ödedik faturanın bu 1 yıl boyunca insafa gelmişler yıllardır bizimle olduğunuz için ilk 2 ay ücretsiz sonraki 10 ay 48 ödeyeceksiniz didi kadın

nolsun canım işte işyerinde yine sinirimi bozuyom.İnşallah bişi çıkartmazlar akşama.

Adamakıllı bir iş bulamadık gitti, ben aslında biraz sermaye biriktirsem ciddi anlamda ufak bir yazılım şirketi düşünebilirim Ama yok sürekli harcayacağım ben

Ben de geldim

Dün birand yüzünden dizi de izleyemedik

eevt yaa ben işten çıktan sonra vefat etmş yemek yedik dışarıda arabada radyoda duydum eve giderken intikamı izlicem diye seviniyordum ama ne yazkki olmadı. Tüm gece Birand gösterdiler başa sara sara 32. gün görüntülerini falan ama dediğiniz gibi şehit haberleri olsa 2 dk da sun geç. Bu ne yanii tamam sizin haber spikeriniz ama izleyiciye de saygınız olsun yanii neysee Allah katında hesabını verecek sonuçta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…