Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

aylarcami dedigin gibi ya kalpten gitseydin

Bi de işin komiği istanbulu ne kadar biliyosun bilmiyorum ama ben boğazda oturuyorum anadolu yakası..Burdan karşıya avrupa yakasına esenlere gittik eko çektirmeye bi de trafik vardı 2 saat falan sürdü yani edirne ye gittik kısaca

Selam ben geldim dünden beri netim kesikti delirdim
Yemek topiği mi açtım

yaşasınnn hemen bakıcaammm

Noluyo sizin netlere ya ya bilmem bi sıkıntı çöktü içime

benimde valla içimde bir sıkıntı kii sorma gitsin... hatır bir neden de yok amaaa :26:

Net olmayınca sanki dünya duruyo dimi

Kalp çarpıntım var sabahtan beri ondan olabilir:26:

canım neden böyle oluyorsun senn :26:

ömür bu yemek yarismasi konusunda cok kararsiz kaliyorum

corbalara baktim 3 kisi var baya emek veren hangisine oy vercem sasirdim digerine versem öbür emek harcayana haksizlik yapmis olcam sanki :26:

bende iki çorba arasında gidip geliyorum da aslında verdim kararımı. Haftasonuna kadar bakıcaz daha tabii. bende yapcaktım ama çok işim var haftasonu yaaa daha geniş zaman lazım haftasonu geç kalıyoruz pazar merket ev işi evin yemeğine zor zaman buluyorum. çekene kadar falan da zaman geçecek bir daha ki partiye artık ama yetişeceüim kategorş olursa annem gittikten sonra katılırım.

aman evde bi kocam bi ben zaten oda yemek için beni bunaltmaz

benim ki de hiçç bunaltmaz ne olsa yerrr obur kocamm

kır iki yumurta yap çayı bişey demez yer

valla yaa bende de yemek yok patatesli omlet falan mı yapsam ne etsem acepp..

Bu kalp çarpıntısı için eko çektircektim gittiğim hastanede dr erkekti aylarca kadın dr aradı o arada kalpten gitsem gittim yani

alla alla ne enteresan adam yaa erkek olsa ne olacak o kadar kadın gidiyor sana mı bakacak bir tek off anlamıyorum böyle erkekleri ben ben eşimle jinekoloğa gidiyorum eşimde geliyor odaya bir perde çekili ortada yan tarafta dr bakıyor bana eşim bekliyor yeter ki dr iyi olsun yanii..

bidakine okadar zahmet etmesin canim,bizim burada ucakla 2 saat yollasin seni yanima burda cok bayan doktor var

istanbulu bilmiyorum diyebilirim hatta bikeresinde kayboldum dolana dolana dayimin evini buldum ama kac saat aradim

O var zatenbazen nefesim kesiliyo sanki

bende de var o çok ara ara oluyor ama oldu mu nefessiz kalıyorum kalbim çok hızlı atıyor bir süre sonra ben kendimde olmuyorum ağlama krizi falan eşim diyor öyle atıyor ki koşu bandında son hız koşsan ancak bu kadar olur ama ben hatorlamıyorum pencereleri aç diyormuşum bazen en başından hissediyorum aç balkonu aç götür beni diyorum hava alınca geçiyor uzun zamandır olmuyor ama bu aralar yoklayacak gibi çok içim daralıyor çünkü ama nedensiz işte neden yok dr gitmedim hiç

Yuh İstanbul'un bir ucundan öbür uıcuna alem bu adam yaaa..

Son düzenleme:

ben hic katilmayi düsünmüyorum cekingenlik var böyle konularda
ben tek corbalara bakmiyorum nasil hazirlamislar ne emek vermisler hepsini tartiyorum,keske 3 oy kullanma hakkimiz olsaydi

Selam kızlar nasılsınız?
Geçmişi okudum geldim gene :103:
Ömür kolay gelsin sen çok hamarat oldun bugünlerde

hosgeldin tskler iyiyim ya sen ?

Ben oluyorum böyle arada ama bugün uzun sürdü:26: Şimdi hiç eko çektirdiniz mi bilmiyorum ama eko da üzerinde hiç bi şey olmuyo buna tahammül edemez benimkigıcık wili ama bende utanırım
Selam kızlar nasılsınız?

Selam canımmmm nasıl oldun çok hamaratım sorma yarın resimde koycam

bidakine okadar zahmet etmesin canim,bizim burada ucakla 2 saat yollasin seni yanima burda cok bayan doktor var

istanbulu bilmiyorum diyebilirim hatta bikeresinde kayboldum dolana dolana dayimin evini buldum ama kac saat aradim

Ay biz geçen nisanda İstanbul'a gittik 23 nisan p.tesiye denk gelmişti c.tesiden gittik eşimde çok bilmez İstanbul'u kaç kez de geldi ama unutur hep yolları neyse getirdim ben bir güzell artık dayımların oraya geldik yok evi bulamıyorum otobandan geldik dayımın dediği yerden girdik herşey tanıdık her yeri marketine kadar tanuyorum annemde dayımların yan apartmanında oturuyor zaten ama yok bulamıyorum öyle böyle bulduk ama kendime çok şaşırmıştımmm kaç kere geçmişiz sokağın önünden halbuki kal gelmiş işteee

Aaaa çok iyi fikir sana geleyim
yok yok gelmedi ben yanlis görmüsüm
Gelmiştir gelmiştir

Evet nefesim kesiliyo benimde ama şu anda yok o aşamaya gelmedi sıkıldım ben sıkıldım ondan oldu

Ben öyle fatihte yıllarca gittiğim arkadaşımın evini bulamamıştımbi de polis takıldı peşime devam et devam et diye arabayı bırakıp kaçıyodum az kalsın

kizlar benim cikma vaktim geldi,alisveris günü

ömür eger kötüye giderse esini cagir ozman canim,kendinede cok dikkat et

aksama görüsürüz kizlar simdilik hoscakalin

Selam kızlar nasılsınız?

yaa sorma valla yakında baklava börek açacak sen ne yaptın naıl oldun iyimisn biraz daha :26:

ben hic katilmayi düsünmüyorum cekingenlik var böyle konularda
ben tek corbalara bakmiyorum nasil hazirlamislar ne emek vermisler hepsini tartiyorum,keske 3 oy kullanma hakkimiz olsaydi

hosgeldin tskler iyiyim ya sen ?

yok ben katılırım öyle şeylere de yoğun zamanıma denk geldi valla ben karar verdim gibi ama haftasonunu da beklemek lazım..

çektirmrdim eşim hamile kalmadan önce gidelim baktıralım diyor ama gitmiyorum korkuyorumm :18:

Aaaa çok iyi fikir sana geleyim

Gelmiştir gelmiştir

Evet nefesim kesiliyo benimde ama şu anda yok o aşamaya gelmedi sıkıldım ben sıkıldım ondan oldu

bende sıkıldım yaa hafta bitti neyse ki yaşasın haftasonuuu

kizlar benim cikma vaktim geldi,alisveris günü

ömür eger kötüye giderse esini cagir ozman canim,kendinede cok dikkat et

aksama görüsürüz kizlar simdilik hoscakalin

Tamam kuzum söylerim haberi var zaten tetiktedir o Görüşürüz

Yok o kadar değil baklava börek açamam

Korkma canım bul bi bayan dr git baktır

Ben öyle fatihte yıllarca gittiğim arkadaşımın evini bulamamıştımbi de polis takıldı peşime devam et devam et diye arabayı bırakıp kaçıyodum az kalsın

polise sorsaydın burakırdı kapının önüne kadar baya afili olurdu arkada sen önde siren çalan polis arabasııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…