Bu kalp çarpıntısı için eko çektircektim gittiğim hastanede dr erkekti aylarca kadın dr aradıo arada kalpten gitsem gittim yani
ömür biiyorumda şey olabilirmi panik atak
aylarcamidedigin gibi ya kalpten gitseydin
inanmiyorummmm google olmaya basladi :119::119::119::119:
Selam ben geldim dünden beri netim kesikti delirdim
Yemek topiği mi açtım
Noluyo sizin netlere yaya bilmem bi sıkıntı çöktü içime
Net olmayınca sanki dünya duruyo dimi
Kalp çarpıntım var sabahtan beri ondan olabilir:26:
ömür bu yemek yarismasi konusunda cok kararsiz kaliyorum
corbalara baktim 3 kisi var baya emek veren hangisine oy vercem sasirdimdigerine versem öbür emek harcayana haksizlik yapmis olcam sanki :26:
aman evde bi kocam bi ben zaten oda yemek için beni bunaltmaz
kır iki yumurta yap çayı bişey demez yer
Bu kalp çarpıntısı için eko çektircektim gittiğim hastanede dr erkekti aylarca kadın dr aradıo arada kalpten gitsem gittim yani
Bi de işin komiği istanbulu ne kadar biliyosun bilmiyorum ama ben boğazda oturuyorum anadolu yakası..Burdan karşıya avrupa yakasına esenlere gittik eko çektirmeyebi de trafik vardı 2 saat falan sürdü yani edirne ye gittik kısaca
Oley yaşasın ödevler :119:
O var zatenbazen nefesim kesiliyo sanki
Bi de işin komiği istanbulu ne kadar biliyosun bilmiyorum ama ben boğazda oturuyorum anadolu yakası..Burdan karşıya avrupa yakasına esenlere gittik eko çektirmeyebi de trafik vardı 2 saat falan sürdü yani edirne ye gittik kısaca
bende iki çorba arasında gidip geliyorum da aslında verdim kararımı. Haftasonuna kadar bakıcaz daha tabii. bende yapcaktım ama çok işim var haftasonu yaaa daha geniş zaman lazım haftasonu geç kalıyoruz pazar merket ev işi evin yemeğine zor zaman buluyorum. çekene kadar falan da zaman geçecek bir daha ki partiye artık ama yetişeceüim kategorş olursa annem gittikten sonra katılırım.
Selam kızlar nasılsınız?
Geçmişi okudum geldim gene :103:
Ömür kolay gelsin sen çok hamarat oldun bugünlerde
Ben oluyorum böyle arada ama bugün uzun sürdü:26: Şimdi hiç eko çektirdiniz mi bilmiyorum ama eko da üzerinde hiç bi şey olmuyo buna tahammül edemez benimkiyaşasınnn hemen bakıcaammm
benimde valla içimde bir sıkıntı kii sorma gitsin... hatır bir neden de yok amaaa :26:
canım neden böyle oluyorsun senn :26:
bende iki çorba arasında gidip geliyorum da aslında verdim kararımı. Haftasonuna kadar bakıcaz daha tabii. bende yapcaktım ama çok işim var haftasonu yaaa daha geniş zaman lazım haftasonu geç kalıyoruz pazar merket ev işi evin yemeğine zor zaman buluyorum. çekene kadar falan da zaman geçecek bir daha ki partiye artık ama yetişeceüim kategorş olursa annem gittikten sonra katılırım.
benim ki de hiçç bunaltmaz ne olsa yerrr obur kocamm
valla yaa bende de yemek yok patatesli omlet falan mı yapsam ne etsem acepp..
alla alla ne enteresan adam yaa erkek olsa ne olacak o kadar kadın gidiyor sana mı bakacak bir tek off anlamıyorum böyle erkekleri ben ben eşimle jinekoloğa gidiyorum eşimde geliyor odaya bir perde çekili ortada yan tarafta dr bakıyor bana eşim bekliyor yeter ki dr iyi olsun yanii..
Selam kızlar nasılsınız?
bidakine okadar zahmet etmesin canim,bizim burada ucakla 2 saat yollasin seni yanima burda cok bayan doktor var
istanbulu bilmiyorum diyebilirim hatta bikeresinde kayboldumdolana dolana dayimin evini buldum ama kac saat aradim
Aaaa çok iyi fikir sana geleyimbidakine okadar zahmet etmesin canim,bizim burada ucakla 2 saat yollasin seni yanima burda cok bayan doktor var
istanbulu bilmiyorum diyebilirim hatta bikeresinde kayboldumdolana dolana dayimin evini buldum ama kac saat aradim
Gelmiştir gelmiştiryok yok gelmedi ben yanlis görmüsüm
bende de var o çok ara ara oluyor ama oldu mu nefessiz kalıyorum kalbim çok hızlı atıyor bir süre sonra ben kendimde olmuyorum ağlama krizi falan eşim diyor öyle atıyor ki koşu bandında son hız koşsan ancak bu kadar olur ama ben hatorlamıyorum pencereleri aç diyormuşum bazen en başından hissediyorum aç balkonu aç götür beni diyorum hava alınca geçiyor uzun zamandır olmuyor ama bu aralar yoklayacak gibi çok içim daralıyor çünkü ama nedensiz işte neden yok dr gitmedim hiç
Yuh İstanbul'un bir ucundan öbür uıcuna alem bu adam yaaa..
Ay biz geçen nisanda İstanbul'a gittik 23 nisan p.tesiye denk gelmişti c.tesiden gittik eşimde çok bilmez İstanbul'u kaç kez de geldi ama unutur hep yolları neyse getirdim ben bir güzell artık dayımların oraya geldik yok evi bulamıyorum otobandan geldik dayımın dediği yerden girdik herşey tanıdık her yeri marketine kadar tanuyorum annemde dayımların yan apartmanında oturuyor zaten ama yok bulamıyorum öyle böyle bulduk ama kendime çok şaşırmıştımmm kaç kere geçmişiz sokağın önünden halbuki kal gelmiş işteee
Selam kızlar nasılsınız?
ben hic katilmayi düsünmüyorumcekingenlik var böyle konularda
ben tek corbalara bakmiyorum nasil hazirlamislar ne emek vermisler hepsini tartiyorum,keske 3 oy kullanma hakkimiz olsaydi
hosgeldintskler iyiyim ya sen ?
Ben oluyorum böyle arada ama bugün uzun sürdü:26: Şimdi hiç eko çektirdiniz mi bilmiyorum ama eko da üzerinde hiç bi şey olmuyo buna tahammül edemez benimkigıcık wili ama bende utanırım
Selam canımmmm nasıl oldunçok hamaratım sorma yarın resimde koycam
Aaaa çok iyi fikir sana geleyim
Gelmiştir gelmiştir
Evet nefesim kesiliyo benimde ama şu anda yok o aşamaya gelmedisıkıldım ben sıkıldım ondan oldu
kizlar benim cikma vaktim geldi,alisveris günü
ömür eger kötüye giderse esini cagir ozman canim,kendinede cok dikkat et
aksama görüsürüz kizlar simdilik hoscakalin
yaa sorma valla yakında baklava börek açacaksen ne yaptın naıl oldun iyimisn biraz daha :26:
yok ben katılırım öyle şeylere de yoğun zamanıma denk geldi valla ben karar verdim gibi ama haftasonunu da beklemek lazım..
çektirmrdim eşim hamile kalmadan önce gidelim baktıralım diyor ama gitmiyorum korkuyorumm :18:
bende sıkıldım yaa hafta bitti neyse ki yaşasın haftasonuuu
Ben öyle fatihte yıllarca gittiğim arkadaşımın evini bulamamıştımbi de polis takıldı peşime devam et devam et diye arabayı bırakıp kaçıyodum az kalsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?