Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Ben sedanın üzerine 3-5 kere halamı karşılamış olcam galiba

Geçer heralde bilmem ki benimki bana çemkirip rahatlar stres atar meselagözdoşa soralım o iyi bilir cadı çünkü
Siz ikinizsiniz naaaan cadı!!!!!!!!!!!!

ay canım yapma böyle ne olur iyileşeceksin sen .Annen seve seve yardımcı oluyodur sana asıl kendini böyle üzdüğünü hissederse üzülür.

Ortaaaaam yaşlandı ama 62 yaşında, öyle sürekli sağa sola koşturmaması lazım, öööfffffffffff bıktım bu ayaktan kesicem atacağım heeeeeeeeeeeee

Onların gizliliğine deeee
Hep anlayışlı olacaksın bu erkeklere asla sıkma trip yok ohhhh ne ala

Ya benim derdim de bu, ben trip yapan biri değilimki. Adama problemi anlatıyorum, ya ben bu durumu kabullenemiyorum diyorum. Söylüyor söylüyor susuyor. Konuşamıyoruz, iletişim problemimiz oluştu, kendince haklı sebeplerini sıralıyor sonra bağırıyor kapatıyor, geçen hafta ceza almış sanırım, bana saldırıyor

Nan nevoş mutfak topiği açmış gül böreğini elde açarak yapıyormuş, bu kadın yasaklanmalı yahu, bu nedir, ben neden yemek yapma hevesinde değilim aceeebaaaaaaaa

Evet nasıl bi savunmaysa

Çorba ısıtayım kendime dedim tekrar pişirdim ya

Aaaaaaaaa senin gibi hamarat bir insan bunu nasıl yapar
Yalnız farkındamısın bizim sülalenin genç kesiminin hatunları hepten tembel, ben sen ablam kuzenler sjksjksjksjksjksjk
Hazıra eveeeeeeeeeeeeeeet

Sen yine eline almışsın oklavayı

Şimdi de çorba soğusun diye bekliyorum

İlik suyuna düğün çorbası, morlahana-havuç-maydonoz salatası, körili tavuk var bugün benim yemeğim, çorbayı itiyorum tepsiden annem geri koyuyor, ben itiyorum o geri koyuyor ya ben sakatattan nefret ederim Geliyor kokoreç şimdi ısmarlarım zorla tıkarım ağzına diye bağırıyor annem Ya bu çorbadan bir inek çıkıp böööööööö diye bağıracak diye korkuyorum diyorum Kavga çıktı tam şu anda

Gözdoş delisin sen kız ıyyyykkkk falan diye diye iç ilaç niyetine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…