Konuşmuyoruz, ben onu bunaltıp göreve gönderiyormuşum, beş karış suratla karşılıyoruşum. Bu gizliliği kaldıramıyorum ben ya, bunu anladım. Olmuyor rüya, sürdüremiyorum
Onların gizliliğine deeee
Hep anlayışlı olacaksın bu erkeklere asla sıkma trip yok ohhhh ne ala
Halan 3 haftada uğruyor galiba ne yüzsüz kadın ya
Wili ayrı lütfen onu ayrı değerlendir
Mahsül soruyoruz sana :
Çemkirince geçer mi
Sarılıp ağlayalım
Sen dün noldun okudum geçmişi gerçi?
İyi misin şimdi Albertinle aran nasıl oldu?
Siz ikinizsiniz naaaan cadı!!!!!!!!!!!!Ben sedanın üzerine 3-5 kere halamı karşılamış olcam galiba
Geçer heralde bilmem kibenimki bana çemkirip rahatlar stres atar mesela gözdoşa soralım o iyi bilir cadı çünkü
ay canım yapma böyle ne olur iyileşeceksin sen .Annen seve seve yardımcı oluyodur sana asıl kendini böyle üzdüğünü hissederse üzülür.
Yarım alçıya geçince iyi olacaksın canım
Az sabret.
Siz ikinizsiniz naaaan cadı!!!!!!!!!!!!
Onların gizliliğine deeee
Hep anlayışlı olacaksın bu erkeklere asla sıkma trip yok ohhhh ne ala
Ben mi cadı
Değilsin :44: Birden karşı savunmaya geçtim nihahanihahanihaha
Evet nasıl bi savunmaysa
Çorba ısıtayım kendime dedim tekrar pişirdim ya
Nan nevoş mutfak topiği açmış gül böreğini elde açarak yapıyormuş, bu kadın yasaklanmalı yahu, bu nedir, ben neden yemek yapma hevesinde değilim aceeebaaaaaaaa
Aaaaaaaaa senin gibi hamarat bir insan bunu nasıl yapar
Yalnız farkındamısın bizim sülalenin genç kesiminin hatunları hepten tembel, ben sen ablam kuzenler sjksjksjksjksjksjk
Hazıra eveeeeeeeeeeeeeeet
Ay sorma ya bence de yasaklanmalı utanıyoruz kardeşim
Oklava tutmayı bilmeyen eller kırılsın ahuahuahuahuahuahu
Ben bilmiyorum, bir kere açmaya çalıştım topak oldu bıraktım kaçtım annemi masanın başında
Sen yine eline almışsın oklavayı
Şimdi de çorba soğusun diye bekliyorum
İlik suyuna düğün çorbası, morlahana-havuç-maydonoz salatası, körili tavuk var bugün benim yemeğim, çorbayı itiyorum tepsiden annem geri koyuyor, ben itiyorum o geri koyuyor ya ben sakatattan nefret ederimGeliyor kokoreç şimdi ısmarlarım zorla tıkarım ağzına diye bağırıyor annem Ya bu çorbadan bir inek çıkıp böööööööö diye bağıracak diye korkuyorum diyorum Kavga çıktı tam şu anda
Gözdoş delisin senkız ıyyyykkkk falan diye diye iç ilaç niyetine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?