Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Aslında bu durumları kişisel almamak lazım kuzum, yani seni kızdırmak için yaptığını zannetmiyorum, dediğim gibi bazı insanlar ince düşünemiyor...Zannetmiyorum ki mükemmel kayınvalideler olsun, mutlaka bir tuhaf özelliği bulunuyor Sen şimdilerde sinirlenme kivimize yazık, üzme onu...Boşver umursama

ya seni üzmemesi lazım yazık ama sana anlayışsızmış oda

Ne kadar daha kalcak canım belli mi:26:

2 ihtimal var

ya şubatın başında birlikte çıkcaz
ya da 1 hafta öncesinden gidecekse gider

gözdecim, kişisellikten değil zaten de. kaç kere klima temizlemiş insan, bırak klimayı temizlemeyi daha yeni görmüştür klimayı
beni kızdırmak istemese de insan düşünür
bi kere yaptığı iş çok tehlikeli
sen koltuğun üstüne sandalye koy, bi sağa bi sola kıvrılıyo düşse bi yerini kırmadan kurtulamazdı. zaten kafası anında sehpaya çarpardı.
bi de bırak ya, klima temizlemek sana mı kaldı allasen.

kivim stres altında kalıyo valla

ya seni üzmemesi lazım yazık ama sana anlayışsızmış oda

yok yok sevgi abla
biz anlayışlı olduğumuz için ters tepiyo bize

neyse yeterince negatif enerji yükledim size
bi derin nefes alıyım

özledim sizi

Daha varmış:26:neyse sen bi şekilde belli etmişsin zaten yapmaz bi şey artık çekinir bundan sonrası daha rahat geçer

maximaculpa canımm işte yardım etmek isterken böyle ellerine yüzlerine bulaştırıyorlar ama kötü niyet tabii ki yoktur canımm da bilmiyorsan neden elliyorsun dimi ben bilmediğim araç gereçleri ellemeye korkarım yanii birşey yaparım diye gele bir de gelininin evi yani iyilik etmek istemiş ama olmamış za daha dayanacaksın artık yine de yardım ediyor bak sana olsun. Benim kaynanam gebe de olsam birşey yapamaz yerindne kalkmaz tansiyon şeker falan biraz da nazlıdır kendileri her işin kadın yapar kadın olmadığı günlerde kayınpeder kahvesine kadar yapar, yemeğini ısıtır önüne koyar, meyvesine, ilaçlartına kadar yürüyemiyorum fazal ayakta duramıyorum diyor şimdiden söylüyor torunu ben anca severim diyee ben napıyım yinede Allah başımızdan eksik etmesinn..

İyidir senden naber

napıyım gülümm işten geldim yemek yedik bulaşık makinesine yerleştirdim bulaşıkları şimdii dinleniyorum ama cinlerim yine ve yine tepemde sırf haftasonu diyee sakinleşmeye çalışıyorum ben ikinci kezz onca yaptım astım ya o yayınevi isimlerini seviyelerini o kitaplarınn o yeni hocalar geldii baktılar müd. yard. beğenmez bunları dedi ne güzel yeşil çıkarttı beyaz kağıt üzerne hem onları arkada yapıştır dolaplara hem öğrencilerle ilgilen ikide bir ön tarafa gidip birde 60-70 fiş birikti onları girdim bitti yine hep öğrenci geldi veee p.tesi günü renkli kağıt alcaklarmış da ona basacakmışız hey allahım yaaa tamam biz yapıştırıcaz dediler zaten öğlenci kıza yapıştırttım süt raftakileri yamuuk yumuk yapmış ya dediğim gibi yapmıyor kii oynatmaya az kaldı yaaa...

Son düzenleme:
Kızlarr nabersinizzz..

iyiyiz sen nasılsın

valla bende de şöyle bi huy var şekerim..benim evime gelen adam otursun keyfine baksın, hiç bişeye ellemesin. iş güç yapınca ben stres oluyorum. ben hizmet etmeyi çok severim, benim evime gelen otursun keyfine baksın arkadaş, ona mı kaldı iş güç yapmak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…