Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Aaaaa bela oldu canım bu işte sana bitse de kurtulsan:26:

çok uykum geldi kızlar ben gitsemde yatsammı

yat tabii uykun geldiyseee iyi gecelerrrr

Tamam ablacım iyi geceler

Napıyım canım bildiğin gibi buralardayım yarın misafirim gelcek

ne güzell sohbet muhabbet vakit geçer bende arkadaşı çağırcam aslındada en son ben gittim sen de gel dedim annem gelecek ya evde de işleirm var halı ve koltuk silicem bu hafta falan arkadaşta annemi merak ediyor çok söz ettimde annesiyle geleceklermiş annem geldğinde iyi o zaman gelin dedim bende. Ehh bende döktürürüm artık.

Hani bitirdin mi yoğurtlu etimeğini foto neredeee...

Aaaaa bela oldu canım bu işte sana bitse de kurtulsan:26:

valla sorma yaaa ne istediklerini bilmiyorlar kiii hiçbiir hocaları da aynı müd. yaed. sırf bu yüzden kitaplara başlayamadım daha yaa kayıt yapılacak edilecek numara verilecek yazılacak. Valla çıkartsınlar yapıştırsınlar da her yayınevine ayrı renkli kağıt yapacaklarmış o yüzden yazdıklarımı değiştircem ben mecburen hee yayınevi adını bir kağıda yazmam lazım öyle yapmamıştım ben neredenm bileyimm böyle olacağını karışık iştee.. Valla başlıcam kitaplara ben p.tesi naparlarsa yapsınlar onlarr..

Canım şimdi etimeğin üstüne yoğurdunu koydum o etimekleri yumuşatıcakyarın tekrar yoğurt koyup süslüycem üzerini becerebilirsem yamuk yumuk süs olursa koymam

Baştan nasıl olacağını adam gibi anlatsalar

Canım şimdi etimeğin üstüne yoğurdunu koydum o etimekleri yumuşatıcakyarın tekrar yoğurt koyup süslüycem üzerini becerebilirsem yamuk yumuk süs olursa koymam

olur oluurrrr çokta güzel olurrr

Baştan nasıl olacağını adam gibi anlatsalar

yaa evet müd. yard. geliypr öyle üsten anlatıyor 3 hoca kendi düşündükleir gibi yapıyor kadın geliyor beğenmiyor bugünde şöle yapcam o zaman dedim tamam dediler kağıt üzerinme renge de onlar karar verdiler falan ama yok kadın beğenmezmiş bunu. Bu 3 hoca yeni gelen hocalardan 2. dönemmiş dersleri o yüzden boş durmasınlar diye iş veriyor işte kadında beni buldular.. Hiç işim yok yaa benimm..

Görcez bakalım tadı güzel olsun da

Evet bi kere de adam gibi söyleyin kaç kere uğraştırıyolar yani

Görcez bakalım tadı güzel olsun da

Evet bi kere de adam gibi söyleyin kaç kere uğraştırıyolar yani

kızlar ben çıkıyorum
sizi çoooook öpüyorum
hadin iyi geceler

napalımm işimiz yapıcaz artık. Maaşımı alınca da yiyorum çatırr çatırr sinemaya tiyatroya gidip bir yerlerimi büyütüyorum görgüsüzüm beennn

[video=youtube;k2nwJaYr4vg]http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=k2nwJaYr4vg[/video]

Yaşasın görgüsüzlük

evett görgüsüzler topiğiyiz biz gezeriz, eğleniriz, sinemaya tiyatroya bir yerlerimizi büyütmek için gideriz biz kimiz görgüsüzleriz sponsorumuz kızılayyy, yeşilay, akuut

hayirli geceler kizlar

mutfak temizligi uzun sürdü ondan geciktim

naptiniz bakiyim

ıyyy nefret ederim mutfak temizliğinden ama napıcan mecbur yarın bende de var o iştennn

görgüsüzlükmü yapiyorsunuz bensiz

zaten öyleyiz hep

Allaha şükür hep görgüsüsüz

aaaa bensiz görgüsüzlük yapamassiniz sinemaya gitmemi bekleyin dislamayin beni

evi temizle temizle bitmiyorki keske tek mutfakla kalabilsek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…