Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

KK pro veriyorlarmış zaten almayı düşünüyordum ama ben o kadar güzel çorba yapamam ki :18: Hep kocamın yüzünden çorba sevmiyo adam napiyim.

Pfff Allah yardımcın olsun ne diyim. :26:

Tarafsız yorum özgür habercilik

Hain domdom ne olacaaaaaaaaaaaak
Şaka bir yana yemek yarışması varmış yahu, sahi sahi... Benim fazla fırsatım olmuyor forumu hakkıyla değerlendiremiyorum, vaktimin çoğunu nette harcamak zamanıma haksızlık gibi geliyor, eeee kısıtlı zamanda da sevdiğim arkadaşlarımla konuşmak isteyince başlığımızdan başka yere bakamıyorum, en son bdv ye 8 gün önce falan bakmıştım sanırım. En'lerde millet ne hileler yapmıştı birde bunda ödül varmış, komşusunu akrabasını üye yapanlar çıkmasın oy için

KK pro veriyorlarmış zaten almayı düşünüyordum ama ben o kadar güzel çorba yapamam ki :18: Hep kocamın yüzünden çorba sevmiyo adam napiyim.

ilk menü corba

yarisma corbayla bitmiyor tatli ana yemekleri vs yarismalarda düzenlencek,corba icin gec oldu zaten digerlerine katilabilirsin

ıspanakları yıkadım doğradım şimdi npcmmmm :84::84::84:

ama yarismada ben yokum

evet var burda linki yarin oylama baslicak

http://www.kadinlarkulubu.com/yemekteyiz-soframiz-mutfagim-f1213/
Katılanlara başarılar, yemek konusunda iddiasızım, ama güzel yerim bak Gerçi sema melda ve senin eline su dökemem o ayrı da, benim de iddiam kendi çapımda
Yumurta kırma yarışması varsa ben ona katılayım
Ama annemi üye yapayım mı foruma, vallahi alır yürür yarışma, acaip lezzetli ve görsel olur annemin yemekleri
Kullanıcı adını da buldum ''W İ L İ N İ N-A N N E S İ''
Sjksjksjksjksjkjksjksjkjksjksjksjksjkskjs

Ohoooo neler olur neler
ıspanakları yıkadım doğradım şimdi npcmmmm :84::84::84:

Soğanı kavur..Salçayı kavur..Ispanakları at tencerenin içine pirinci de koy..az bi şey de su ağzını kapat suyunu çekinceye kadar pişir

Kızlar bu topikten biri çıkıp yarşmaya katılsun da biraz şike yapalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…