Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

kim o canım kimden bahsediliyor

nevosdan abla,surrender rüyasinda nevosu görmüs börek yaparken

antonyo yemekte başarısız duyarsa almaz beni boğazına çok düşkün o yüzden ikimizde kavitasyona başladık

burda yok bnm topiğe bir kere yazmış bulundun lanetlendin bnm topikte 30 sayfa yazacaksın

enisteye demeyiz canim becereksizligini

burdaki ödevi bitilerim julim önce

antonyo yemekte başarısız duyarsa almaz beni boğazına çok düşkün o yüzden ikimizde kavitasyona başladık

burda yok bnm topiğe bir kere yazmış bulundun lanetlendin bnm topikte 30 sayfa yazacaksın

Yok yaaaaaaaaaaa, benim bu topiğin dışına çıkmam yasak, yengem kızıyor
Sen gel diye yazdım birkerecik, sayılmaz o

Evet aynen öyle hıh

surrender,gel kiz yardim et bize fikra ekle resim ekle ne bulursan ekle

sevgi abla seninde yardimlrin bekleniyor

Rabiş yemek koyup durma, sizin ödevleriniz yüzünden yine 1 muz, 2 portakal yedim, geçende aynısı olmuştu, ayağım alçılı zaten iyice kilo alıyorum, valla gelmeyeyim oraya, koyma yemek, culiiiiiiiiii sen ıspanağını koy kuzum günlerce yemek yiyemeyeyim

Gazeteciliği büyük bir sürünün içinde kafasını kaldıran koyun gibi görürüm. Milyonların arasından kafasını kaldırıp, bir şey söyleyen bir koyun. — Mehmet Ali Birand

benim ekledim yemekleri gördükce aklina julinin ispanagini getir resimler etkilemez ozman

Yok yaaaaaaaaaaa, benim bu topiğin dışına çıkmam yasak, yengem kızıyor
Sen gel diye yazdım birkerecik, sayılmaz o

sayılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…