Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

sevsinde bir saat sevsin insin var ama hayırsızın tekiçok düşüncesiz canım sorma bir tane daha oğlu var 17 yaşındakocası kıskanç bir yere salmıyor oda bana sarıyor böyle

Ben de alışamadım...

Benim kaynanamda öyle...Hiç konuşmasakta oturmak istediği kadar oturur sonra kalkar gider

sende mi altlı üstlüsün ben yüzüne söylüyorum suratta yapıyorum erkenden çıkıyorsun ama belki ben kocamla keyif yapıcam bile dedim daha ne diyimdiyorum ya umutsuz vaka benim ki

Kesicem ama o dilini senin Atıyorum tutuyo hepsi bu
Evde kalmış 29 yaşında izmirli bi hatunum ben (Oldu mu? )
Versene kız o tarifi banaa
http://www.kadinlarkulubu.com/kekler-pastalar/342878-7-dakikada-browni.html
Canım Nevoş verdi bu tarifi. Ben hiç yapmadım ama güzelmiş.
Uzun zamanlı istersen kendi tarifimi veriyim...

Son bir haftadır demirbaşı gibi oldum ben konunun... Çıkmıyorum buradan artık
Gel tabii

Deliricimm sena uyuyor işini aldı geldi kaynana :84::84::84:hiç sohbette etmiyorum nasıl oturuyor bilmem
Napsın sıkılıyor demek ki.
Ben de alışamadım...
Hisler birmiş.

sevsinde bir saat sevsin insin var ama hayırsızın tekiçok düşüncesiz canım sorma bir tane daha oğlu var 17 yaşındakocası kıskanç bir yere salmıyor oda bana sarıyor böyle

Bir an önce taşınırsınız umarım o ne öyle...

sende mi altlı üstlüsün ben yüzüne söylüyorum suratta yapıyorum erkenden çıkıyorsun ama belki ben kocamla keyif yapıcam bile dedim daha ne diyimdiyorum ya umutsuz vaka benim ki

Yok biz altlı üstlü değiliz ama aramızda sokaka var yakınız...İzin günümüzde sabah 10 da gelmek gibi bir huyu var onunda...Konuşmasak bile oturuyor canı isteyince kalkıyor....
Seninki aşmış kendini

Ya işte bi tirbiyesiz hatun var o dediydi bana Tanımazsın sen

Benim mesai bitti ben kaçayım artık yarın görüşmek dileğiyle hoşçakalın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…