İnşallah amin yarabbimm
Ne demek rica ederim
Yok yok bakmıyorum ben bişi :18:
Fotom var zati profilde
O zaman kayın validen ile az görüşeceksin mecburen
Yaşın kaç, ne iş yapıyorsun, neden bu kadar güzel fal bakıyorsun ayrıca içimi okumaktan vazgeç
semoş çıkardınmı senayı dışarı canım
ömür yok bugün değilmii nevoş sen ne zaman çıkacaksın yola memleketimizde çok soğukdur
Açık renk daha güzel gibi:44:Ben buna benzer birtane siyah aldım
hayyal naber
yok abla rüzgar çıktı
Eki Görüntüle 612944 eşimin aldığı bu canım ama eflatun gibi rengi herşeyle giyemem:26:siyahını mı alayım sizce:26:
Açık kahve olan güzelmişGerçi morda güzeldir ben severim ama sevmedim dersen açık kahve daha hoş
Eki Görüntüle 612944 eşimin aldığı bu canım ama eflatun gibi rengi herşeyle giyemem:26:siyahını mı alayım sizce:26:
Ben bütün eşarplara uysun diye siyah aldım sen bilirsin
Aslında senin neyin üzerine giyeceğinde önemli...Açık kahve hoş ama herşeyle kombinleyemem dersen siyah tercih et
Heee tanıt. Gıcıklık değil miAhahahaha sana da tanıyatım mı kendimi
Bazen 6.his dedikleri şey oluyor işte bana... :44:
Çok fena hem deGünicen fal mı bakıyor
Yok yok bakmıyorum ben bişi :18:
Fotom var zati profilde
hayyal naber
7 dakikada pişen browni vardı o olur muPratik bi sufle tarifi var mı bildiğiniz
tamam canım
özlemişim valla sizi
kronik deli ve hayyal biz tanışmadık adım sema 25 yaşındayım bursa da oturuyorum bir tane kızım var çalışmıyorumeskiden hep burdaydım kızımdan önce şimdi fırsat bulup gelemiyorum
tamam canım
özlemişim valla sizi
kronik deli ve hayyal biz tanışmadık adım sema 25 yaşındayım bursa da oturuyorum bir tane kızım var çalışmıyorumeskiden hep burdaydım kızımdan önce şimdi fırsat bulup gelemiyorum
semoş bende mor tercih ederim güzelmiş ama hangi renk olsa farketmez
bende pazar günü ankaraya gidiyorum tatilya ondan
tamam canım
özlemişim valla sizi
7 dakikada pişen browni vardı o olur mu
Yalancı
Kronik bu gunicen çoook fena tükkan açıcaz ona
Benim adımda Pınar 26 yaşındayım bende.Otelde rezervasyon departmanında çalışıyorum.Evliyim çocuğum yok düşünüyor gibiyiz :44::44::44: Memnun oldumİstanbuldayım
Keyfini çıkar abla şimdiden iyi eğlenceler
Küçük cadı biraz daha büyüsün daha rahat olursun
Heee tanıt. Gıcıklık değil mi
Çok fena hem de
Yalancı
Kronik bu gunicen çoook fena tükkan açıcaz ona
İyiyim canım sen nasılsın? Kaynanatörünü anlatırken rahatsız etmek istemedim. Malum derin konular
7 dakikada pişen browni vardı o olur mu
Benim adımda Pınar 26 yaşındayım bende.Otelde rezervasyon departmanında çalışıyorum.Evliyim çocuğum yok düşünüyor gibiyiz :44::44::44: Memnun oldumİstanbuldayım
Evet o çok güzel oluyor10 dakikada önünde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?