Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Selam fıstıklaropuyorumnanaktan

Emelcim geçmiş olsun sallanmışsınızeyvahedigeldismile

İİM DERİNCİM SEN NASILSIN AY EMELCIM GECMIS OLSUN ADANADAMI DEPREMMI OLDUeyvahedigeldismile

ÖMÜRCÜM SLM CNM

Merhaba derincim..Nasılsın? Niye sinirlisin? Bebeğede geçer sinirin yapma:teselli:

dün çok fena yağmur yağdı fırtına eşliğinde eşim apartmana 30m mesafeden gelemedi yolu su kaplamıştı arabada mahsur kaldı sonra apartrmanın önündeki araba gitti de kocam eve girdi
şimdi de öyle görünüyor fenaaa yağmur

Neoldu derıncım neden sınırlısın kİİ

Merhaba derincim..Nasılsın? Niye sinirlisin? Bebeğede geçer sinirin yapma:teselli:
benim oğluş çok asabi olcak zaten...
asabiyim ben de!
dün yorgunluktan öldüm dip köşe evi temizledim teyzem parmağını oynatmadı yaa üstüne bi de kapris yapıyoo eşim ayrı havalarda..
dil sınavı var çalışmıyomuş birde ona homurdanıyoo sinirler attı bende!!

YA INSANLARI ANLAMAK COK ZOR GERCEKTEN ZATEN HAMILESIN HASSAS DÖNEMDESN ANLAYISLI YARDMCI OLMALARI LAZIM YAA :mymeka: BOSVER CNM YA ÜZÜLME BEBISIDE ÜZME NAPICAN ıŞTE HERKES SEN BEN GıBı DEGıLKı

Derin teyzen niye yardım etmiyo ne ayıp bi şey ama..

Onun seni oturtması kendinin yapması lazım temizliği..

ne bileyim ömür ya arada ona da geliyolar..
temizlik yapmayı sevmiyo bende aksine dayanamıyorum.
sıcaklar bastırınca ben de iyice şişeceğim işler de biriksin istemiyorum ama kimseye anlatamıyorum.
annem işte benim gibi tez canlı ama o da doğuma yakın gelecek...
perdelerimle storların temizlenmesi lazım şimdi onları da halledeyim işim çok kalmayacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…