- 20 Mart 2008
- 142.029
- 214.089
- 1.423
- 60
Tabi bayılır
Manita istemiyo
Ay allam dediği lafa bak...Yaşın kaçki senden geçmiş olsun
Hadibir el at sen lakeyi baş göz edelim hemen :123::123:
Arturda mı öyleİnanırımm
İster naz yapıyor şimdi bizee
mayısta 29 olacam ,elde var 0
ya şimdi düşünüyom da biri olsa öyle trp falan atsa hiç çekemem ya artık bi de ben hiç trip yapmam.Ya da ne bileyim onu yapma bunu yapma onu niye öyle yaptın falan derse bi kafa atarım ağzıyla burnunun yerini değiştiririm.tabi yapmam herhalde de yapmak isterim.İlk şeyde terkedip giderim ya ben onu.Zaten şu eskisi beni daha önce de terketmişti de ben salak gibi gidip resmen yalvarmıştım.Hala içimde acısı niye böyle şeyler yapmışım diye.Şimdi şöyle süper bi adam da çıksa karşıma önceki yaşadıklarımın acısını ondan çıkarabilirim.
Şu izdivaç programlarında bile ne yaşlılar aşk peşinde
mayısta 29 olacam ,elde var 0
ya şimdi düşünüyom da biri olsa öyle trp falan atsa hiç çekemem ya artık bi de ben hiç trip yapmam.Ya da ne bileyim onu yapma bunu yapma onu niye öyle yaptın falan derse bi kafa atarım ağzıyla burnunun yerini değiştiririm.tabi yapmam herhalde de yapmak isterim.İlk şeyde terkedip giderim ya ben onu.Zaten şu eskisi beni daha önce de terketmişti de ben salak gibi gidip resmen yalvarmıştım.Hala içimde acısı niye böyle şeyler yapmışım diye.Şimdi şöyle süper bi adam da çıksa karşıma önceki yaşadıklarımın acısını ondan çıkarabilirim.
Ben önerdim abla birini ama benden geçti diyor...Halbuki Hidayette lake gibi...Beraber paraşütle atlarsınız dedim onu bile kabul etmedi... Kimyager bu arada lake...
Hangimizin başından geçmediki bu söylediklerin...Herkes bir zaman senin gibi düşünmüştür eminim...En azından ben düşündüm ama herşeyi unutturacak biriyle evlendim...Şu an hayatında kimse olmadığı için böyle düşünüyorsun...Birisini sevmeye en azından hoşlanmaya başladığında neleri görmezden geleceksin...
Yani...İnsanın yanında birine ihtiyacı var her daim bence...
Hidayette 29 yaşında
Ben önerdim abla birini ama benden geçti diyor...Halbuki Hidayette lake gibi...Beraber paraşütle atlarsınız dedim onu bile kabul etmedi... Kimyager bu arada lake...
Evlenmek için en ideal yaştasın bencen hem bak hidayet varmış bi değerlendirsene belki hayatına renk gelir
Lake ya da evlenme kız ne gerek var bekarlık sultanlık
Arturda mı öyle
Bence de naz yapıyo
Evlenmek için en ideal yaştasın bencen hem bak hidayet varmış bi değerlendirsene belki hayatına renk gelir
Lake ya da evlenme kız ne gerek var bekarlık sultanlık
Hangimizin başından geçmediki bu söylediklerin...Herkes bir zaman senin gibi düşünmüştür eminim...En azından ben düşündüm ama herşeyi unutturacak biriyle evlendim...Şu an hayatında kimse olmadığı için böyle düşünüyorsun...Birisini sevmeye en azından hoşlanmaya başladığında neleri görmezden geleceksin...
Yani...İnsanın yanında birine ihtiyacı var her daim bence...
Hidayette 29 yaşında
Çalış çalışben de şöyleeeee uzandım şimdi koltuğa
Hidayet kim yahu damat adayımı yoksa ...
Ne güzel işte hidayetin arkasına geçer sarılır atlarlardı berabercene
kim yahu bu hidayet???
bi de ben kimsenin tipini de beğenmiyorum artık. bizim türk erkekleri çok tipsiz ya bazen şöyle bi bakıyorum sokakta falan etrafıma 1 tane de tipi düzgün olan kişi olmaz mı ya ,bıraktım sevgili olmayı falan da şöyle insan bazen bi gözü gönlü açılsın istiyor ama yok.
Evet...Hidayet çok temiz birisi...
ÖmürrrrrAllam allam biz ne için uğraşıyoz sen ne diyosun ya
Sevdim bu hidayeti damadım benimmmm
Eklim mi ?
Bi anda kızın günahına girmeyeyim dedim
Onlar öyle seviyo ama ikimizinde saçları kısaBen sana ne diyom bu oğlan kime çekmiş diye
Dur vazgeçirme şimdi daha düğüne gidecez çiftelli oynayacaz yahu
Sevdim bu hidayeti damadım benimmmm
Nispete bak Allahıımmm
Eklim mi ?
kim yahu bu hidayet???
bi de ben kimsenin tipini de beğenmiyorum artık. bizim türk erkekleri çok tipsiz ya bazen şöyle bi bakıyorum sokakta falan etrafıma 1 tane de tipi düzgün olan kişi olmaz mı ya ,bıraktım sevgili olmayı falan da şöyle insan bazen bi gözü gönlü açılsın istiyor ama yok.
Hidayet eşimin çocukluk arkadaşı...29 yaşında kimyager...Bulgaristan göçmeni...
Lake sen beğenmek için bakmıyorsun bence...Kalbinide gözlerinide kapamışın benceBakıyosun ama görmüyorsun
Hidayet eşimin çocukluk arkadaşı...29 yaşında kimyager...Bulgaristan göçmeni...
Lake sen beğenmek için bakmıyorsun bence...Kalbinide gözlerinide kapamışın benceBakıyosun ama görmüyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?