Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Lake ya da evlenme kız ne gerek var bekarlık sultanlık

Hangimizin başından geçmediki bu söylediklerin...Herkes bir zaman senin gibi düşünmüştür eminim...En azından ben düşündüm ama herşeyi unutturacak biriyle evlendim...Şu an hayatında kimse olmadığı için böyle düşünüyorsun...Birisini sevmeye en azından hoşlanmaya başladığında neleri görmezden geleceksin...

Şu izdivaç programlarında bile ne yaşlılar aşk peşinde

Yani...İnsanın yanında birine ihtiyacı var her daim bence...

mayısta 29 olacam ,elde var 0

Hidayette 29 yaşında

Ay allam dediği lafa bak...Yaşın kaçki senden geçmiş olsun

Sanki içi kararmış gibi konuşuyorrr tövbe yarabbşmmm

Yeni birisi olsa ondan niye acısını çıkartacan ki,belkşde iyi bir insandır ne biliyorsun..

Artık eskiylemaziyle düşünme sakın ,sil gitsin hepsini yni ufuklara yelken aç sen boşver

Ben önerdim abla birini ama benden geçti diyor...Halbuki Hidayette lake gibi...Beraber paraşütle atlarsınız dedim onu bile kabul etmedi... Kimyager bu arada lake...

Hidayet kim yahu damat adayımı yoksa ...
Ne güzel işte hidayetin arkasına geçer sarılır atlarlardı berabercene

Bence yaşlanınca daha çok ihtiyaç var

Ben önerdim abla birini ama benden geçti diyor...Halbuki Hidayette lake gibi...Beraber paraşütle atlarsınız dedim onu bile kabul etmedi... Kimyager bu arada lake...

kim yahu bu hidayet???

bi de ben kimsenin tipini de beğenmiyorum artık. bizim türk erkekleri çok tipsiz ya bazen şöyle bi bakıyorum sokakta falan etrafıma 1 tane de tipi düzgün olan kişi olmaz mı ya ,bıraktım sevgili olmayı falan da şöyle insan bazen bi gözü gönlü açılsın istiyor ama yok.

Arturda mı öyle
Bence de naz yapıyo

Evlenmek için en ideal yaştasın bencen hem bak hidayet varmış bi değerlendirsene belki hayatına renk gelir

Ben sana ne diyom bu oğlan kime çekmiş diye

Lake ya da evlenme kız ne gerek var bekarlık sultanlık

Dur vazgeçirme şimdi daha düğüne gidecez çiftelli oynayacaz yahu

Sevdim bu hidayeti damadım benimmmm

Hidayet kim yahu damat adayımı yoksa ...
Ne güzel işte hidayetin arkasına geçer sarılır atlarlardı berabercene

Hidayet eşimin çocukluk arkadaşı...29 yaşında kimyager...Bulgaristan göçmeni...

Lake sen beğenmek için bakmıyorsun bence...Kalbinide gözlerinide kapamışın bence Bakıyosun ama görmüyorsun

Ben sana ne diyom bu oğlan kime çekmiş diye

Dur vazgeçirme şimdi daha düğüne gidecez çiftelli oynayacaz yahu

Sevdim bu hidayeti damadım benimmmm
Onlar öyle seviyo ama ikimizinde saçları kısa

Abla ya benim saçlarım döküle döküle çok azaldı napsam acaba uzayınca da çirkin durcak cansız cansız
Nispete bak Allahıımmm

Eklim mi ?

Valla ya bi de çay yapsam mı acaba

Eli yüzü düzgün olacak elbette,ama sen o gözle bakmadığın için belkide etrafındaki yakışıklılarıda görmüyorsun

Lake sen beğenmek için bakmıyorsun bence...Kalbinide gözlerinide kapamışın bence Bakıyosun ama görmüyorsun

Hdayet'in tipini söyleyim sana eksik varsa tamamla..

Hidayet hafif sarışın mavi yada yeşil gözlü birisi ..

Doğrumu

yok be valla bazen beğenmek için bakıyorum ,yemekhanede falan ama yok ki .Bi de bazılarının yanında sevgilisi oluyo kız o kadar güzel ki ama adamda tip yok ben anlamıyorum ya kızlar ne buluyolar.Yani herşey tip mi diyeceksiniz de konuşmaları falan da duyuluyo gerizekalı gerizekalı konuşuyolar.Ay adam yok vallahi.Bi de böyle eski sevgililerimden hatırladığım naz yapmak ,mıymıylanmak falan da var öfffff ay aman yok kalsın ya ,içim bunaldı yine bi düşününce.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…